Nyheder og debat

Nyheder og debat

 

Herunder kan du selv deltage i debatten, eller følge med i hvad andre diskuterer. Desuden vil jeg løbende publicere nyheder på både de sociale medier og gennem nyhedsbrevet. 

Debat på hjemmesiden 

Her kan du selv skrive indlæg eller læse med på hvad andre har skrevet. Du skriver et indlæg ved at sende en mail til mig, så sætter jeg det ind.

Nyhedsbrev

I mine nyhedsbreve skriver jeg om det, der vedrører mennesker, som har et ønske om, at vi får mere fred og ro i den enkelte og dermed mere fred og ro på jorden.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev nederst på siden og se gamle nyhedsbreve her.

Sociale medier

Jeg har profiler på både Facebook, LinkedIn og Google+

Ud over min åbne Facebook side har jeg også to lukkede, som du kan få adgang til efter henholdsvis første konsultation eller ved at kontakte mig.

 

På facebook bliver der også skrevet indlæg om nyeste viden og tendenser indenfor området, og brugerne skriver opslag, som debatteres.

Facebook: https://www.facebook.com/lise.lisegarden

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/liseseidelin/

Googe+: https://plus.google.com/u/0/110420321309006796449

 

Artikler

Herunder har jeg samlet en lang række artikler, der omhandler psykopater, vold i hjemmet samt andre sygdomme, som udspringer af en psykiske eller fysiske overgreb.

 

For vores trivsel og for at vi skal få det godt af at være åbne og deltage i debatten har jeg lavet nogle betingelser for deltagelse. Disse kan du læse her.

Lisegården