Invitation – ny adresse – Nyhedsbrev

Invitation – ny adresse – Nyhedsbrev

lørdag d. 2 august 08

Kære alle modtagere af mit nyhedsbrev!

Dette nyhedsbrev indeholder:
1) Invitation til Åbent Hus i Mariager klinikken.
2) Lidt nyheder fra pressen, der evt. kunne have jeres interesse.

Sikken en masse dejlige mennesker, jeg efterhånden har kontakt til. Det er godt nok en stor glæde. En masse dejlig, positive og rare mennesker derude i den store verden.

 

Der er en del af mine kontakter, der har efterspurgt et Åbent Hus arrangement, så de kunne komme og se, hvordan der var. Det er hermed gjort. Jeg håber, I vil møde op, og se det, som I ønsker at se.

 

Invitation til Åbent Hus.

 

Det er i anledningen af, at jeg er flyttet fra Farsø til Mariager med den klinik, inviterer jeg alle til at komme og se mine nye lokaler. Her kan I se både min briks, mine bøger og mine billeder.

 

Jeg laver lidt frugtsalat, som er min specialitet. Dem der kommer først får noget. Og så håber jeg, at dem der kommer sidst vil have en småkage til kaffen.

 

TID: Jeg holder det lørdag den 16. august kl. 14 til 17.

 

STED: Det er Havnegyden 2 A, 9550 Mariager.

Kørselsbeskrivelse: I kører til Mariager. Og finder vejen der går mellem Hobro og Hadsund ned forbi havnen (rute 555).

Ca. ud for lystbådehavnen ligger XL-byg, her drejer i ned mod centrum af Havnevej og fortsætter lige over Havnegade, der er en grusvej. Det er Havnegyden. Der ligger en slagter lige på hjørnet.

Det er bagerst i bygningen nr. 2 A. Der er skiltning med Lisegården.

 

Jeg glæder mig til at se jer alle.

 

Jeg har stadig min klinik på Sydfyn. Men nu er det klinikken i Mariager, der holder Åbent hus.

2)

Politikkens Nyhedsbrev 16-7-2008

Hver tredje sygemelder sig med stress Øget opmærksomhed på stress får hver tredje til at melde sig syge fra arbejde. Alle faggrupper er ramt.   

 

Politiken.dk Nyhedsbrev ti 15-07-2008 05:08

 

Mange førtidspensionister kan helbredes På ti år er antallet af førtidspensionister med psykisk diagnose tredoblet. Men de færreste har en varig sindssygdom, siger ekspert.     Læs mere

 

Politiken.dk Nyhedsbrev sø 13-07-2008 05:02

 

Hver tredje har haft psykiske problemer Danskerne nærmer sig et psykisk kollaps, siger formanden for Dansk Sociologforening.     Læs mere

 

Det var lidt om sygemeldinger og hvordan det går os i Danmark. Jeg ville så gerne have, at de 80 % der går til læge og som har somatisering, at de fik muligheden for at komem og få en behandling som min, så de kunen takle deres liv og blive raske. Men det har vist lange udsigter. Men lidt har også ret og dem, der får min behandling eller lignende behandlinger, de får den hjælp de har brug for, så de har det godt. I hvert tilfælde glæder det mig meget, når jeg får lov til at hjælpe en, og det gør personen i stand til selv at takle de udfordringer livet giver.
I kan tilmelde eller afmelde jer nyhedsbreve på https://lisegaarden.dk/

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: www.lisegaarden.dk
Tidligere nyhedsbreve kan læses her
https://lisegaarden.dk/nyheder-2

Lisegården