“Alle kan helbredes”

Nyhedsbrev 2-7-2008 –

Kær nyhedsbrevmodtagere!

Se i dette nyhedsbrev: 
1)      Artikel i ugebladet ”Søndag” – ”Alle kan helbredes”.
2)      Udstilling af mine billeder 3-4-5/7 i Løgstør på Muslingefestivallen.
3)      Flytning af klinikken fra Farsø til Mariager. Der er stadig klinik på Sydfyn også.
4)      Lidt links til artikler, der kunne være af interesse.
Ad 1 Artikel i ugebladet ”Søndag” – ”Alle kan helbredes”
Der er kommet en artikel om mig i ugebladet ”Søndag”. Skrevet af journalist Vivian Timmermann og fotograf Alex Tran. der står:
”Alle kan helbredes” ”Flere og flere lider af allergi, og mange går fra læge til læge uden at komme ud af den onde cirkel. Lise Seidelin er læge og har gode erfaringer med behandling af allergier. Hun går bag om symptomerne og mener, at de fleste kan slippe af med deres allergi. Det viser hendes arbejde med samtaleterapi og visualisering igennem 18 år.”
Artiklen har jeg fået lov til at sætte ud på min hjemmeside. I kan se hele artiklen her
Ad 2 Udstilling af mine billeder 3-4-5/7-2008 i Løgstør på Muslingefestivallen.
Så er jeg igen klar til en udstilling af mine billeder: her er der også arbejdende værksted. Det er denne gang i Løgstør oppe ved Limfjordens dejlige vande lige ned til havnen. Det er så smukt deroppe. Jeg er at finde på havnen – i bygningen Fyr og Vagervæsenet, Kanalvejen 25
http://www.kunsttorvet.dk/
Det er de kommende 3 dage. I skal være hjerteligt velkomne til at komme og se mine billeder og se mig tegne. Måske kunne I selv få lyst til at gå i gang. Jeg giver gerne nogle fiduser til at gøre det.
I kan se mere om Muslingefestivallen på
 Forældet link
Ad 3 Flytning af klinikken fra Farsø til Mariager.
Jeg blev sagt op i Farsø, og er så flyttet til Mariager med den klinik. Jeg har stadig den på Sydfyn.
Den nye adresse er Havnegyden 2 A, 9550 Mariager. Der har jeg fået nogle dejlige, lyse og store lokaler, som jeg nyder. Det er rart.
Ad 4 Lidt links til artikler, der kunne være af interesse.
MÆND SLÅR KVINDER, FORDI DE KAN: Gammeldags retfærdighed førte til Jørn Bros engagement, så begrebet husspektakler blev til vold. Læs Lone Kühlmanns interview med den pensionerede politimester og tidligere PET-chef
Ingeniørens Nyhedsbrev
sø 29-06-2008 09:12
Her er de små tricks til at bryde vanedyrets magt
Mennesket er et vanedyr. Det skal derfor hjælpes lidt på vej for at træffe de rigtige valg for sig selv. Psykologer og økonomer har fundet ud af, at man kan komme langt med små tricks og ved blot at tilbyde det rigtige fra start.

På tekst TV DR1 s120 lørdag den 28 juni 2008
Fejl i sager om førtidspension
Hver anden gang der tildeles førtidspension til en borger, er der fejl i sagsbehandlingen.
Det viser en undersøgelse, som Statsforvaltningen Syddanmark har lavet. Syv kommune er blevet undersøgt, blandt andre Varde, Vejle, Fredericia og Tønder.
Undersøgelsen viser, at kommunerne ikke har været gode nok til at undersøge om ansøgernes arbejdsevne egentlig er varigt nedsat.
Samtidig viser undersøgelsen, at forløbet af arbejdsprøvninger ikke har været godt nok beskrevet. Kun i halvdelen af sagerne er alt gået efter bogen.Kan I nu alle have det rigitigt godt.Der er en mening med livet også selv om den ind imellem ser lidt underlig ud, så findes den, når man søger længe nok. Held og lykke med at lede og finde den.

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: www.lisegaarden.dk
Tidligere nyhedsbreve kan læses her
https://lisegaarden.dk/nyheder-2

Lisegården