Voldsramte kvinder – Stop volden

Voldsramte kvinder – Stop volden

Jeg har fået lov til at sætte den opgave ind. Den er lavet af Pernille og Ann-Katrine fra Sundskolen 9. B.
Det er en meget fint opgave, hvor de kommer rundt omkring mange ting. Deres konklusion er meget fin, så den sætter jeg lige ind her:

Konklusion:
Det vi har fået ud af vores emne er at voldsramte kvinder, ikke bare er en kvinder der er blevet slået et par gange, men der ligger meget mere bag, der er f.eks. mange former for vold og partner vold er meget værre end de fleste andre voldsformer.
Der er ikke mange, der ved at dét at blive truet, nedgjort, kontrolleret og konstant kritiseret er psykisk vold.
Andre former for vold er den seksuelle, økonomiske og materielle vold. Når du bliver tvunget til noget, du ikke selv ønsker, så er det vold.
Folk tror de ved, hvad de taler om, men det gør de ikke. Kvinden er afhængig af manden og hans svingninger – og omvendt. De har et spil kørende, som de ikke er bevidste om. Kvinden ved ikke, at det er noget i hendes indre, der gør, at hun ikke bare kan forlade manden.
Vold er i alle sociale lag af vores samfund. Det er både direktørens og overlægens kone og damen nede i supermarkedet, der udsættes for vold. Det kan ramme alle. Skam, skyldfølelse og mangel på erkendelse i et voldeligt forhold fylder rigtig meget, og derfor undertrykkes og ties det ofte ihjel.

Du kan se hele opgaven her

http://static.lisegaarden.dk/upload/File/20110410Voldsramtekvinder-Stopvoldmodkvinder.pdf


Voldsramte kvinder – Stop volden

http://static.lisegaarden.dk/upload/File/20110410Voldsramtekvinder-Stopvoldmodkvinder.pdf

Lisegården