Ny herinde

 

Ny herinde

30/09/2012  af Marié Jensen
Så har jeg endelig taget mig sammen til at skrive herinde. Det har taget lidt tid, for det er dælme svært at sætte ord på den afmagt man føler.

Jeg har boet sammen med en kæreste i 7 måneder. Lige fra starten af var han helt betaget af mig, kunne ikke undvære mig og der gik ikke lang tid inden han overtalte mig til at flytte inde hos ham med mine børn.

Hold op, hvor jeg fortryder det i dag! Det er så uendeligt skræmmende at han kunne få mig til at blive så afhængig af ham, føle at jeg virkelig ikke duede til noget med mindre han var der for mig…

Aner ikke lige hvad jeg ellers skal skrive, for tårene er alt for tæt på igen igen….

  SV: Ny herinde

08/10/2012  af Lise Seidelin
Kære Marié!

TAK fordi du skriver. Hvor er det flot, at du har overvundet dig selv og fik skrevet. Godt gået.
Du kan læse det, som andre har skrevet. Måske kan det give dig ideer til at skrive mere.

Ja! Det kan være svært med de tårer, de rer tæt på at trille. Men her har de allerfleste af os har det ligesådan. Så vi kender det.

Det er skræmmende, hvor meget andre kan få en til at gøre ting, som vi faktisk ikke vil. Men sådan er det.

Jeg vil ønske dig alt muligt held og lykke med at finde din vej frem i livet, så du og dine dejlige børn kan have det rigtigt godt.

Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. Og det er dine dejlige børn også.

De kærligste hilsner
fra Lise

SV: Ny herinde

12/10/2013  af leia
hej jeg føler kun med dig, der gik også kun 3 måneder, før jeg pludselig boede hos dem mand som jeg så desperat forsøger at komme væk fra nu!

jeg fortryder så meget at jeg opsage min lejlighed får at flytte ud på landet som man ellers skulle tro ville være så dejligt.

jeg har aldrig været så ensom og ked af det værd dag som jeg er nu.

jeg føler mig intet værd! jeg kan ikke gøre noget rigtig, det er altid min skyld! og hvis jeg prøver at lave det om er det heller ikke godt nok. Der er kun en lille del af min hverdag.

Tilbage til Blog