Narkoman af at have det skidt

Narkoman af at have det skidt

Lær hvordan du får det reelt godt.

Narkoman af at have det skidtVil du gerne have det godt?
Jeg bruger acceptprocessen.

Jeg ser det igen og igen og igen, mennesker, der er narkoman af at have det skidt. Mennesker, der holder fokus på, at de skal have dette eller hint, før de tror, de får det godt. Men det hjælper ikke. De bliver ved med at have det skidt. Det bliver en vane, som skal brydes for at få det godt.

Det er som om, vi er et samfund eller har nogle normer, hvor vi skal præstere en helt masse – materielle goder, fester, ting, tøj, sko, mad, osv. som vi så tror, gør, at vi får det godt. Men det får vi ikke.

Der udover er der jo alle de reele afhængighedskabende stoffer – alkohol, reelt narko, hash, osv. som enten en læge ordinerer, eller vi tager, fordi det gør de andre osse, så vi kan flygte lidt fra det daglige pres – det daglige at have det skidt. Men også de helt ubevidste ting, som gør, at vi tror, det vil hjælpe os i at præstere det, vi tror, vi skal præstere.

Men vi får det bare værre og værre, slider os selv op, så vi ikke har det godt. Det kan godt være, vi lige vinder en eller anden “præmie” for vores præstation. Men bagefter har vi det ikke bedre, men derimod værre og værre. Vi er narkomaner af at have det skidt.

Vi skal den modsatte vej

Her skal vi den modsatte vej. Holde op med at tro, at det hjælper at være narkoman af at have det skidt. Det hjælp kun at begynde at finde de veje frem i livet, der reelt gør, at vi har det godt. Det er så let at sige. Men hvor er det dog svært at gøre, fordi vanen er så indgroet og så ubevidst, så det kan være svært at lade være med at være narkoman af at have det skidt.

Jeg bruger acceptprocessen. Det er så dejligt at se, når det virker. Se et menneske holde op med at være narkoman, men begynder at tage sig af sig selv og arbejde på at have det reelt godt.

Se mere her:

Afhængighed kan være utroligt mange ting

Når medicin er letteste udvej

Lægeordineret narkoman

Sukker – sus – ”narko”

En AHA oplevelse – Ubevidste vaner fastholder en i destruktive forhold

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar