Når alting har været fordrejet.

 

Når alting har været fordrejet.

22/08/2013  af Pia Thrige
En episode for år tilbage, som jeg af min eks mand blev fordømt for, truet på grund af, som jeg fik rigtige mange verbale slag for – fremstår i dag – 16 år efter – som en episode, hvor jeg handlede stærkt, sundt og fornuftigt ER det ikke mærkeligt, hvordan de har kunnet holde én fanget og fordrejet alt hvad man har gjort?? Også selv om det var stærkt og smukt ALTING kunne han vende på hovedet – få mig til at forstå og føle at det jeg syntes og mente var helt forkert…Hvor ER det dejligt at være kommet videre. Og tak for denne gruppe og alle dine indlæg, Lise

  SV: Når alting har været fordrejet.

02/09/2013  af Lise Seidelin
Kære Pia!

TAK for dette fine indlæg. Du kan bare det der med at skrive. Flot klaret.
Ja! Nogle gange blive alting fordrejet. Godt du fandt ud af, hvordan det var for dig. Flot klaret.

Og tak for roserne til mig. Det er det der gør, at jeg har lyst til at fortsætte. TAK!

Husk, at lige meget hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog