Min tvillinge søster

 

Min tvillinge søster
07/10/2014  af Nathasja
man høre så ofte om personer der er udsat for, at ens partner eller leder er psykopat. Min situation er lidt anderledes. Det er min tvillinger søsteren, som er psykopat. Er der nogle, der står i en lignende situation?
Min søster og jeg er vokset op alene med vores mor, som er både borderline og alkoholiker(hun drikker ikke mere), vi har derfor haft en lidt bars opvækst, og tænker, at det helt sikkert kan være årsag til min søsters problemer(som ofte er et resultat af hendes egen ageren). Hun får mig tit til at føle skyld for mange, i mine øjne urimelige, ting. Og jeg har rigtig ondt af hende, fordi jeg tit tænker, at med vores opvækst kunne det have været mig selv, der var blevet som hende, og samtidig fordi hun ikke forstår, at det er hendes egen skyld, når folk ikke vil hende mere…
Jeg føler, at det spil der kører mellem os, er en hård kamp, som jeg aldrig kan vinde, derfor har jeg siden, jeg blev overbevist om, at hun var psykopat, givet op på forhånd, ikke indgået i uenigheder med hende. Men det er f…. Også hårdt, fordi jeg ofte føler, at jeg ikke respektere mig selv, når jeg er sammen med hende, jeg ved slet ikke hvem jeg er, har svært ved at sige min mening, hende i mod og bare være mig ????
Tilbage til Blog