Min eksmand er psykopat

 

Min eksmand er psykopat
28/10/2014  af
Hvis jeg læser om definitionen af en psykopat, så er jeg ikke i tvivl om at min eksmand er psykopat. Han har altid været dominerende og egocentreret. Vi blev skilt for 3 år siden og vi er begge i nye forhold. Gennem de 3 år har han kørt psykisk på mig. Han har sendt mange sms’er med mere eller mindre truende indhold. vi har en fælles datter på 17 år og jeg har to piger på 19 og 23 fra tidligere forhold. Min ældste datter har droppet al kontakt til ham pga hans opførsel overfor mig. Den mellemste datter ser ham stadig, hun var kun 1 år da jeg mødte ham, så han har været som en far for hende og hun er fanget i hans spind. Hun tør ikke droppe kontakten, da hun er bange for ham. Vores fælles datter ser ham også. Begge piger har været brudt sammen flere gange de sidste 3 år. Han truer med at opsøge mig. For 8 måneder fik jeg hemmeligt telefon nummer. Men så skriver han til mig gennem pigerne. Også trusler. Senest i går, hvor han fik nyheden om at vores datter er gået fra sin kæreste og han ville tale med mig om det. Han var meget vred, grundet nogle omstændigheder i deres brud, hvilket jeg intet har med at gøre. Han skrev til min mellemste datter at hun skulle advare mig, han ville opsøge mig i vores lejlighed og skrev; “ind skal jeg nok komme!”
Jeg blev naturligvis skrækslagen og turde ikke forlade lejligheden. Fik en veninde til at tjekke nede på gaden at han ikke var der, så jeg kunne komme ud.
Jeg ved ikke hvad han kan finde på. Han har aldrig slået mig, men kørt psykisk terror på mig. Råbt af mig på åben gade (svinet mig til)
Svinet mig og min nye mand til på utallige sms’er. Truet med ballade hvis vi mødte op til en fest. Han påstår han har nogle billeder af mig, fra dengang vi var sammen, som han truer med at offentliggøre.
Han har tilknytning til rockermiljøet (HA) Så jeg er bange for at melde ham for chikane, da jeg ikke ved hvad han kan finde på.
Oplevelsen i går, gør dog at jeg er meget tæt på at gøre det. I hvert fald at kontakte politiet for at høre hvad mine muligheder er. Mine bange anelser er, at han går helt amok, hvis jeg blander politiet ind i det.
Han har et stort misbrug af hash og måske andre stoffer. Har røget hash dagligt siden han var 14. Så jeg mistænker lidt at han måske har en form for hash psykose.
Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Søger vel nærmest et godt råd.
SV: Min eksmand er psykopat
29/10/2014  af
Mit råd, ville være Politiet, – er der undertoner af, eller direkte trusler i, de smser du omtaler SKAL de tage sig af det….
De vil prøve at undslå sig, for som de siger, – så skal de prioriterer, – men du skal insistere, – for de SKAL tage sig af den slags….Der er, i de allerfleste tilfælde, langt fra trusler til handling, gud ske lov for det, – men der er også de få tilfælde hvor lunten hos udøveren er for kort, eller ikke eksisterende, og det er her det går galt.
Insister, indtil du får et tilhold på ham….
  SV: Min eksmand er psykopat
30/10/2014  af Lise Seidelin
Kære Teis!

TAK for dit indlæg. Men desværre ligger det udenfor medlemsbetingelserne – ingen gode råd.

Du kan så medlemsbetingelserne her.
Medlemsbetingelser

Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

SV: Min eksmand er psykopat
04/11/2014  af
Jeg beklager dybt, – slet endeligt mit indlæg, – jeg beklager at følelserne løb af med mig på grund af mit eget køns utilgivelige opførsel….
  SV: Min eksmand er psykopat
08/11/2014  af Lise Seidelin
Fint fint Kære Teis!

Jeg vælger at lade dit indlæg stå, og især din undskyldning. Det er godt er stå ved, hvad man siger og gør, og så tage ved lære af det.

Jeg forstår godt, at følelserne løber af med dig på grund af dit køns “utilgivelige opførsel”. Men husk på, at det modsatte køn har akkurat den samme opførsel. Det er ikke kønnet men personen, der er afgørende for, om et menneske laver “utilgivelig opførsel”.

For mig er deres opførsel hel forståelig, også selv om den ikke er god. Vi har alle gode som dårlige sider. Vi kan alle reagere med de dårlige sider overfor andre mennesker. Det er en af de ting, vi skal lære at takle her i livet. Når vi lærer det, så er det bare så dejligt.

Husk nu, lige meget hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

  SV: Min eksmand er psykopat
12/11/2014  af Lise Seidelin
Kære Heidi!

TAK for dit fine og flot skrevne indlæg. Du kan bare det der med at skrive. Godt gjort.

Flot at du har fundet vej til at stoppe den direkte chikane af dig, men så bruger han pigerne som mellemmand. Det er jo skadeligt for pigerne, og det er noget, du har pligt til at anmelde på kommunen eller hos politiet. Der skal laves en underretning, som det hedder.

Jeg forstår godt din bekymring, når han er HA’er. Og ja! Det gør det ikke spor bedre, at han tager hash og stoffer. Så er han jo ofte påvirket.
Men hans opførsel kan lige så godt være sådan, som han er. Desværre. Der er nogle mennesker, der er sådan.

Fint du overvejer at gå til politiet. Jeg er sikker på, at de kan vejlede dig. De kender godt problematikken omkring HA’ere. Så de ved, hvad der kan gøres. Så kan du overveje, hvad du vil. Valget er dit og alene dit.

Det jeg kan hjælpe dig med, er, at lære dig hvordan du takler ham og hans negative sider. Hvordan du vejleder pigerne, så de kan takle hans måde at være på.
Behandling

Husk nu, at lige meget hvad han siger om dig og din dejlige piger, så er du og de dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog