Medlemsbetingelserne

 

  Medlemsbetingelserne
28/10/2013  af Lise Seidelin
Medlemsbetingelserne skal vi lige huske at overholde. Især er det nr. 3, der alt for ofte volder problemer. Husk, det nu. 🙂 Vi er alle eller har alle været udsat for overgreb.https://lisegaarden.dk/medlemsbetingelser

Rigtigt god skrive og læselyst. 🙂

Husk, at lige meget hvad andre siger og gør, så er I alle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

SV: Medlemsbetingelserne
04/11/2013  af
Jeg har kendt en mand i et par år nu og vi har haft mange konflikter undervejs – han svinger meget i humør og man ved aldrig hvor man har ham – det gælder også mig selv – men i en mindre grad – først i dag gik det op for mig at han nok har psykopatiske træk – det hele er de andres skyld.
Han bor i opgangen ved siden af mig, så det er svært at ‘slippe’ ham – håber jeg er stærk nok til at kunne det, da han er begyndt at råbe og true med vold, da han føler sig spærret inde ved at skulle have en relation.
Har heldigvis et par sunde og fornuftige veninder – de her ting skulle nødig gå mere ud over min datter (og mig selv) end de har gjort.
K.h.
Annet
  SV: Medlemsbetingelserne
13/11/2013  af Lise Seidelin
Kære Annet!TAK for dit indlæg. Flot skrevet. Du kan bare det der med at skrive.

Når man begynder at indse, hvad det er, der sker, så bliver det oftest lettere at takle. Det er ikke din skyld eller dit ansvar, at han er som han er. Du er kun ansvarlig for det, du gør.

Pas godt på dig selv og din dejlige datter.

Husk, at lige meget hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. Og det er din dejlige datter også.

De kærligste hilsner
fra Lise

  1