maniodepressiv psykopat

 

maniodepressiv psykopat
01/04/2015  af mille
Først og fremmest tak for jeres indlæg, det er rart at læse andre sidde i samme situation som jeg gør. Mange at jeres historier har bragt tårer frem.
Det er snart et år siden jeg gik fra min eks kæreste og siden da er tilsvinelserne kun blevet meget være. Bare her igår fik jeg et afskeds brev fra han, hvor han fortalte at han ville ende sit liv, og det var pga de beslutninger jeg har taget og at hans opførsel var min skyld. Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med en sådan besked, andet end at ikke reagerer, det har været det eneste jeg har kunne gøre med alt det lort han kalder mig og beskylder mig for. Jeg ved han gør det for opmærksomhed ” han har altid haft et stort behov for opmærksomhed og jeg har været modsat og ikke brudt mig om det”
Jeg ville inderligt ønske jeg kunne undgå alt kontakt med han, men det er desværre umuligt da vi har to små dejlige piger sammen. Jeg kan sige så meget at jeg følelsesmæssigt er kommet over ham, og er glad for at være kommet ud af det destruktive forhold.
Det var et forhold der var værre end jeg troed da jeg var i det. Det var næsten normalt et blive kald dum ko det var normalt at jeg bare pr automatik tog skylden vis der var knas i forholde det var normalt at jeg skulle vende hver en krone for at vi kunne få mad sidst på måneden fordi han lige have brugt 7000kr på lysshow. Det var normalt at jeg gik i seng når pigerne var lagt for at undgå at høre på ham når han var fuld. Det var normalt for mig at holde fast i de gode ting der var sket for det kunne jo måske komme igen. Men nej det blev hele tiden være og hans opførsel blev mere og mere underlig. Til sidst var han nærmest psykotisk og mente han kunne forudse hvad børnene ville gøre og rodende hele huset til med mærkelige opstillinger, jeg på ingen måder måtte rydde op omm, Jeg bad han få hjælp han tog på druk og smed mig og pigerne på gaden. Der er ikke nogle der er i tvivl om at manden har en psykisk lidelse, men i hans opfattelse er der intet galt med ham. Og nu skal jeg så kæmpe med psykopat delen af han. Han er en meget kompetent løgner og har fortalt vidt og bredt at vores brud skyldes at jeg slog ham, vilket ikke er sandt. Han virker ikke interesseret i børnene men mere i at bruge dem som våben mod mig. De er heldigvis for små til rigtig at opfatte hvad der sker de er et og to, men av nogle sår de kan få når de bliver ældre og gå på fb for at se opslag fra deres far om at han vil begå selvmord, eller skriver at deres mor er en omskåret fisse.
Der er ikke meget overensstemmelse mellem Hans ord og hans handlinger, og det er virkelig svært for mig at håndtere og forsvare mig mod alle løgnene og angreb.
Han prøver ihærdigt at komme ind i mit liv igen enten med trusler eller med overdrevet hjælpsomhed, tanker nogle gange det ville være nemmere, men nej!
Jeg har fundet en psykolog der forhåbentlig kan give mig nogle redskaber.
Jeg kan godt tage ydmygelserne, men han må bare ikke ødelægge pigerne.
Tak for pusterummet det er rart at skrive lidt at det jeg kæmper med.
  SV: maniodepressiv psykopat
04/04/2015  af Lise Seidelin
Kære Mille!TAK for dit fint skrevne indlæg. Hvor er du bare god til at skrive. Flot gjort.

Har du tænkt på, at du kan indsende selvmordsbrevet til politiet og embedslægen eller psykiatrisk afdeling? For han har brug for hjælp.
Det er en mulighed.

Jeg håber, den psykolog du har fundet kan hjælpe dig, ellers sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Husk nu, at lige meget, hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. Og det er dine to dejlige piger også.

TAK fordi du havde glæde af at skrive her i Pusterummet. Det er det, der er formålet med det. Så tak fordi du siger det.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog