Når læger udfører deres arbejde, begår de lovbrud

Ting til eftertanke. Hvordan tolker man lovgivningen? Og hvor meget administration skal der til, for at myndighederne synes, at de har nok skriftligt til at kunne afgøre, om det er godt eller skidt, det en læge laver?

Jeg har selv prøvet det. Dengang var det slet ikke, om det var lovligt eller ej. Det handler derimod om holdninger og fordømmelse. Og at man skal finde syndebukke. Det jeg prøvede var, at jeg slet slet ikke blev hørt. Det var ene og alene deres holdning om, at jeg lavede alternativ behandling, der var udgangspunkt for deres syn på mig. Slet slet ikke, hvad jeg faktisk laver.
Det er rigtigt, at jeg tidligere lavede alternativ behandling – visualisering: Men nu er den behandling, som jeg hele tiden har lavet blevet godkendt og er anbefalet af Sundhedsstyrelsen. Så deres holdning og fordømmelse byggede på deres egen uvidenhed, om hvad jeg laver, og hvad de selv anbefaler. De overholdt selv slet slet ikke lovgivningen. Læger må nemlig gerne lave alternativ behandling.

Se mere om visualisering som terapi og acceptprocessen.

 

 

Læge havde styrelse med på arbejde: Begik 500 lovbrud på en vagt

Se mere her på avis.dk

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar