At takle det negative i livet

At takle det negative i livet, så der kommer positivitet, tryghed, handlekraft og glæde

Stine var udsat for en negativ person, nu er han forstående, rar og venlig, og de skal giftes.

Hun ringede til mig og fortalte, at hun blev skilt 3 år tidligere og havde mødt en ny mand. De havde det godt de første 3 måneder, men så begyndte det at ændre sig stille og roligt. Han begyndte at mene, det var hende, der skulle ændres. Han blev ind imellem pludselig iskold og afvisende. Han kunne kun se tingene fra sin egen side, alt var andres skyld. Han så det som, at det var ham, det gik ud over. Han ville have, det var hende, der flyttede fra sine kære heste og ned til ham. Hun skulle give køb på alt.
Hans negative side kom uforudset og så skulle hun straffes.
Han havde det sådan, at alt skulle være forudsigeligt, hvis det var ændringer i noget, så skældte han ud på hende. Når hun var syg, var han væk, der var ingen omsorg eller hjælp, det måtte hun selv klare.
Han var illoyal og gik bag hendes ryg, siger hun er dum, syg og sygeligt, selv om hun er højt uddannet og har et godt job. Han er førtidspensionist på 10. år.
Hele hendes verden er indrettet efter ham, hun har hele sit fokus på ham.
Det har næsten kostet hende forstanden. Det går ud over børnene på 14, 18 og 21 år.
Da hun starter hos mig, har Stine sagt fra, men hun kan ikke blive væk fra ham.

Da Stine har gået hos mig 2 måneder, skriver hun på maillisten, hvor lykkelig hun er, hvor stor fremgang hun har haft. Kort efter frier han til hende, og han sætter sit hus til salg. Stine fortsætter med konsultationer, så hun får bearbejdet de traumer og negative handlemønstre hun har, at hun lærer helt at takle den verden hun har og lever i både inden i sig selv og udenfor.

Du kan se hele Stines historie her

Lisegården