Kan en aupair pige fra filipinerne være en psykopat?

 

Kan en aupair pige fra filipinerne være en psykopat?

05/08/2012  af Ian Hansen
Jeg tror nok at jeg har haft et kærsteforhold med en kvindelig psykopat som jeg er ved at prøve at komme væk fra, som jeg mener heldigvis ikke er har permanent opholdstilladelse her i landet, da hun er kvinde der kommer fra Filipinerne af, og som kun har lov til at være her i Danmark ved at arbejde hos en værtsfamilie, som jeg har følt at hun ikke havde andet for end at kontrolere hvad jeg lavede, når vi ikke var sammen, da vi jo ikke levede sammen, som jeg tror var et eller andet jalousi adfærd for at tjekke om jeg gik på værtshus eller alle mulige andre ting, som jeg mener at hun gjorde når hun spurgte om hvad jeg laver når vi ringede i telefon sammen, og som der ofte havede det med at gøre det modsatte af hvad jeg havede sagt til hende at jeg gerne ville have at hun skulle gøre tingene eller sige tingene når hun ville sige noget, ikke dermed at jeg ikke ville snakke med hende om hvad hun end ville snakke om, men kun på grund af at jeg mener at det jo er manden i et forhold med en kvinde, der har den opgave at skulle sørge for at der blive en god nok kommunikation, så at der ikke er nogen af parterne der kommer til at føle at den anden ikke respektere ens grænser for hvad begge partne i forholdet kan holde til, og så at de ikke kommer til at føle sig kørt ned på grund af noget begge parter har kommet til at gøre enten bevist eller ubevidst, og jeg tror nok at hun gjorde nogle af disse ting som jeg ikke brød mig om, bare fordi at hun ville straffe eller tage hævn over for mig.

SV: Kan en aupair pige fra filipinerne være en psykopat?

06/08/2012  af Charlotte Milling
Hej!
Et forsigtigt “pip”…
ALLE kan være/blive psykisk ustabile eller syge.Bank direktøren som aupair pigen fra Fillipinerne.Du og Jeg!!!Det kan være/er i,den grad,ødelæggende for den det går ud over… Uanset hvad vores “rygsæk” efterfølgende må bærer.Så må vejen frem være:At se det POSITIVE i sit eget liv.
Det kan være rigtig svært;men et godt alternertiv til det dårlige forholdDet positive i din historie er:At du HAR HAFT et forhold,det må jo betyde at du ikke er i det mere.Sikke da en gevinst for dit liv!
Din indstilling om kommunikation i forholdet,er i mine øjne,helt rigtig.Kunsten”må så være at få modparten til at forstå,ikke blot “lytte”!

  SV: Kan en aupair pige fra filipinerne være en psykopat?

09/08/2012  af Lise Seidelin
Kære Chalotte!

TAK fordi du vil skrive her i Forum. Det er altid dejligt.

Jeg skal lige erindre dig om reglerne her i Forum.
Medlemsbetingelser
Altså ingen gode råd. Jeg ved godt, det er svært, men prøv alligevel.

Fortæl derimod gerne, hvad du selv har oplevet. Det kan andre have meget mere gavn af.

Du har skrevet meget fint og mange gode ting. Det er dejligt.

Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

  SV: Kan en aupair pige fra filipinerne være en psykopat?

09/08/2012  af Lise Seidelin
Kære Ian!

TAK for dit dejlige og fine indlæg. Det er et godt spørgsmål, som der er mange svar på.

Ja! Alle kan have gode og dårlige sider, der er så mange ting, der spiller ind.
Hvilken betegnelse hun har, er underordnet. Det der betyder noget er, hvordan du har det og hvordan du takler det negative i dit liv.

Jeg skal gerne give dig redskaber og vejlede dig, så du kan lære at takle hende og andre lignende personer. Du siger bare til, hvis det er rigtigt for dig.

Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog