At en sagsbehandler synes, at Mette skulle have ondt ude ved en arbejdsgiver.

Hvordan skal en lovændring kunne hjælpe i denne sag? Det har jo ikke noget med loven at gøre, at den sagsbehandler synes, at Mette skal prøve at have ondt ude ved en arbejdsgiver istedet for hjemme.
Det er jo altid en sagsbehandler, der skal vurdere, om det ene aller andet skal ske, når en borger henvender sig til kommunen for at få hjælp.
Jeg har tit tænkt på, hvordan vi som samfund undergår disse bizarre sager?
Sagsbehandlere er jo mennesker ligesom alle vi andre. Nogle er gode og andre er det ikke. De bizarre sager kommer jo, når det er en sagsbehandler, der har en helt bizar holdning til andre mennesker. Det er der jo nogle mennesker, der har. F.eks. så er det jo en meget udbredt holdning, at dem der “ligger ned”, de skal trædes på. Når så en sagsbehandler også har den holdning, så går det jo helt galt. Det er jo mennesker, der i forvejen har det meget svært – ikke slev kan klare det, de står i, at de overhovedet henvender sig til kommunen.

 

Jobcenter til Mette: Du kan også have ondt ude ved en arbejdsgiver

Se mere her på avisen.dk

Mette Bækgaard fik et køkken ned over sig - siden har hun haft så store smerter, at hun har mange dage ikke engang kan skære sin egen mad ud. Kommunen har foreslået hende, at hun prøver at have ondt ude ved en arbejdsgiver i stedet for hjemme.

 

Se mere under behandling eller under psykopat, om hvordan jeg kan hjælpe dig, så du lærer at takle en sagsbehandler, der laver bizarre vurderinger.

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar