Jeg har succes, og jeg er vinder Jeg har succes, og jeg er vinder

Vi har alle succes, og vi vinder alle. Ja! Vi gør det ikke med alt og hele tiden. Men hver dag har vi succes, og vi vinder også hver dag.

Jeg har succes, og jeg er vinder

Du kan komme fra dyb mørke til at blive en solstråle.
Når du gør det, så giver du dine omgivelser muligheden for også at gøre det.

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Synes du ikke, at du har succes?

Syne du ikke, at du vinder?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Succes og vinder 

Vi har alle succes, og vi vinder alle. Ja! Vi gør det ikke med alt og hele tiden. Men hver dag har vi succes, og vi vinder også hver dag. F.eks. vi vågner om morgenen, vi kommer ud af sengen, vi kommer i bad, vi får morgenmad (hvis vi spiser det), vi kommer på arbejde (hvis vi skal det), vi laver noget i løbet af dagen, vi kommer i seng om aftenen, osv. osv. 

Sammenligning dur ikke 

Ja! Det er ikke rigtigt, at vi har mere succes end andre. Og ja! Det er heller ikke rigtigt, at vi vinder over de andre. Det er der jo kun en, der gør i enhver konkurrence. Men vi har succes i forhold til os selv, og vi vinder i os selv hver dag mange gange om dagen.

Vanen har stor magt 

Oftest gør vi desværre alt for at se, at vi taber, at vi ikke kan noget, at vi ikke duer til noget, at vi er syge, forkerte, dumme, ubrugelige, osv. osv. alt det negative. Og ja! Så bliver det det, som vi har fokus på, og som så ender med at fylde hele vores liv. Vi ender med slet ikke at se alt den succes, som vi faktisk har hver dag, og vi ser faktisk heller ikke alle de steder, hvor vi faktisk vinder, hver eneste dag, flere gange om dagen.

Ændre holdning 

Så vi kan ændre vores holdning til os selv. Ændre holdningen væk fra at være Janteloven og troen på andres negative holdninger til os, til en holdning, hvor vi ser alle vores succeser og alle vores sejre, hvor vi vinder.

Det kan vi gøre på flere måder. En af dem er at begynde at sige f.eks.: “Jeg har succes” og “Jeg er vinder”.

Prøv at lægge mærke til hvor meget modstand du har på det, og så skal der arbejdes med det. Jeg bruger her acceptprocessen.

Men du kan også få tilbagefald og ændre tankerne til de gamle mønstre, fordi det nye – at have succes og vinde, det er for meget for dig. Her kan du også bruge acceptprocessen, så kommer det.

Til sidst kan du sige “Jeg har succes” og “Jeg er vinder” og virkelig mene det. Når du kommer så langt, så vil du mere se alt din succes og alle dine sejre, så får du det meget bedre.

Jeg bruger det aktivt 

I går var jeg så endelig i Landsretten omkring mine ortopædiske fodtøj, som kommunen og ankestyrelsen ikke har villet bevilge mig i 5 år, selv om jeg har fået bevilling i 26 år.

Her brugt jeg også affirmationen – de bekræftende sætninger: “Jeg har succes” og “Jeg vinder”. Så må vi jo se, om det virkede.

Men en ting er sikkert, jeg havde det meget bedre i retssalen, end jeg ellers ville have haft. Det i sig selv er jo en stor succes og sejr inden i mig. Det var virkelig rart. Så må vi se, hvad afgørelsen bliver, når den kommer.

Du kan også godt 

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er inden i dig, det foregår. Du må gerne tro og se, at du er en succes, og at du vinder. Og se, at du faktisk har det godt.

Få det godt – Find dig selv   

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Jeg har succes, og jeg er vinder

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

  Du er god nok 

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også. 

Behandling på Lisegården #behandling Jeg har succes, og jeg er vinder

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

1 kommentar

Skriv et svar