jeg er bange…

 

jeg er bange…

10/10/2013  af leia
jeg har længe gået og været fustreret, træt og ked af af det. jeg føler mig ented værd og jeg kan ikke komme væk! og det er der mange grunde til. Jeg bliver digligt gradiseret for alt og det er for det miste min egen skyld, og jeg må tage skylden for de miste langt ude handlinger som jeg ikke selv har gjort. sådan er min værdag, nogen gange være, andre bedre. de værste dage bliver jeg brasset til sex og hvis jeg nægter truer han mig og smider alle mine ting ud og ødelægger alt hvad han kan finde som såre mig, bag efeter giver han mig skylden for hans reagtion og forventer at jeg vil for nu af danse efter hans pipe, jeg prøver hele tiden at gøre man tilfreds men det er bogstaligtalt umuligt??? jeg har mange gange prøvet at komme væk fra ham men vær gang bliver han ufatelig ynkelig og giver mig skyld for at han er ked af det og det er endt her, hvis jeg så stadig holder på at jeg vil væk så skylder jeg ham pludselig en masse penge og så må jeg blive igen, jeg har aldrig skyldt ham penge men frygter hans raegtion hvis jeg nægter ham dem. han kan også være rar og behaglig, og få mig til at føle mig tryg men det er som raelt en kort fornøjelse for han kan vender fuldstendig på en terlærken. jeg er fanget og utryg jeg kan ikke komme væk og jeg tør ikke snakke med nogen om det, i frygt for at der er nogen som skal fortælle ham det, det er utrugligt at hvis psygisk vold kan gøre ved en for han har aldrig været fysisk… hvad skal jeg gøre???

  SV: jeg er bange…

12/10/2013  af Lise Seidelin
Kære Leia!

TAK for dit indlæg. Det er godt du skriver. Jeg håber det hjalp dig at skrive.

Jeg skal gerne lære dig nogle redskaber til, hvordan du takler den måde han er på, og lære, hvordan du styrker dig selv, så du kan stå ved dig selv og gøre det, der er godt for dig, så du får det godt. Du skal lære det, lige meget om I skal være sammen eller ikke.

Du kan se mere her:
Behandling
og her
Priser

Jeg vil foreslå, at du i første omgang får en tid, så vi kan snakke om, hvad der kan gøres. For der er mange ting, du kan gøre lige nu.

Held og lykke med dig.
Hav en rigtigt god dag.

Ring eller skriv endelig, hvis der er spørgsmål, eller noget du er usikker på.

De kærligste hilsner
Og held og lykke med din opnåelse af frihed og glæde i livet, hvor du kan takle de problemer, du har.
Fra Lise

  1