Hvem er vi?

 

Hvem er vi?

24/07/2012  af Knud Larsen
Det endte med at forholdet gik i stykker og jeg sag tilbage med krise og sorg, “jeg var blevet verdens ensomste menneske”. jeg havde mistet kærligheden, ja den var der utroligt nok. Man er i en situation hvor man ikke kan tage beslutningeralene, man sælger ud af selvfølelsen.
Jeg kunne ikke få løst mine konflikter. Hun flippede ud, og så solgte jeg stille og rolæigt mine behov fra. Til sidst vidste jeg dårligt nok, hvad jeg selv var, og hvad der var mine behov. Der går et par år, eller mere, med at bygge sin egegen selvfælelse op igen. Nu – hvor jeg er kommet et stort skridt videre – er min beslutning, at jeg bare vil have det godt og lave det, jeg har lyst til.
Det skal alle i dejlige mennsker også gøre
Kærligst Kn ud

  SV: Hvem er vi?

28/07/2012  af Lise Seidelin
Kære Knud!

TAK for din dejlige skrivelse. Ja! Hvad er “vi”? Der er kun inden i den enkelte en selv. Og der er kun en selv til at sørge for, at man har det godt inden i sig selv. Det gælder både når man er alene, og når man er to eller flere.
Det kan lade sig gøre. Godt du er kommet så langt. Flot klaret. Fortsat held og lykke med at lave det, du har lyst til.

Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Rigtigt flot beskrivelse af, hvordan det alt for ofte er, når man bliver alene efter et forhold.
    Og hvad der sker med en, man mister evnen til at vide, hvad man selv vil. Det er så almindeligt.
    Men det kanlæres igen, og det kan læres også selv om man bliver i forholdet.

Skriv et svar