Hovedpine – muskelspændinger

Vi går nærmest alle sammen rundt med mere eller mindre hovedpine og muskelspændinger. Det er i hvert tilfælde meget meget udbredt. Så tager vi en pille, og skynder os videre til det næste, vi skal gøre. Vi er jo alle udsat for Janteloven, og den giver meget ”hovedpine”.  Og især når vi også er udsat mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så går det endnu mere galt, og vi får endnu mere hovedpine – muskelspændinger, tager endnu et par piller, som bliver til endnu flere og flere samt stærkere og stærkere piller.

Men vi glemmer at stoppe op og give os til at tænke over, hvorfor vi får hovedpinen – muskelspændingerne? Hvad er det inden i os selv, der gør det? Og ikke mindst hvad kan vi gøre ved det?

Jeg bruger acceptprocessen, den virker også godt ved hovedpine og muskelspændinger. Det er så dejligt, når man kun ved at arbejde lidt med sig selv i den psykiske faktor, at så forsvinder hovedpinen og muskelspændingerne.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.

 

SV: Hovedpine – muskelspændinger

15/05/2015  af Jonny Jensen
Acceptprocessen virker fint på mig midt på dagen eller om aftenen ;)Før dig søde Lise, dykkede jeg straks ned i panodillageret 😀 . En hovedpine KAN ofte elimineres gennem acceptpro. :D. Jeg kan doc ikke bruge den om morgenen eller midt på dagen når jeg får ondt ved dyb vejrtrækning, hoste osv :-)Men det er en anden historie hvor mit brystben gik i stykker tre gange ved tre hjertestop. Det kan repareres, men måske jeg bare skal acceptere? :-)Tak for atter en påmindelse om, at arbejd med sig selv i den psykiske faktor. Det kan hjælpe :). God dag kære Lise 🙂

  SV: Hovedpine – muskelspændinger

15/05/2015  af Lise Seidelin
TAK i lige måde også god dag til dig kære Jonny!

Hvor er det flot, at du kan få acceptprocessen til at virke på nogle tidspunkter. Flot klaret.
Når du så bliver ved med at øve dig og tænke på det, så vil du efterhånden lære, at du også kan ved andre ting og andre tidspunkter.

Du ved øvelse gør mester. IK!?

Husk nu, lige meget hvad så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder