Hej, her er hvorfor jeg er herinde

 

Hej, her er hvorfor jeg er herinde

13/07/2013  af
Hej er en ung mand på i midt tyverne, er blevet froset ud af min familie på den ene side, det sket efter mange års psykisk terror af min bror som er et år ældre end mig, jeg er blevet kørt helt ned, og har ikke set min familie i langtid, og det fordi jeg har angst og depression, har altid fået af vide jeg ikke var noget og jeg skulle dø, og har fået bank og trusler af ham, altid kun når der ikke var nogle, men begyndte og tro på det. han kan

det ene øjeblik spille flink når nogle i familien er der og det andet øjeblik når de er gået

kan han give mig skalder bide mig og slå mig i hovedet, og når familien kommer igen

ændre han sig 180 grader. Han kan stå bag ved et familie medlem som snakker

til mig og lave hoveder og når de vender sig om kigger han på dem som om

han ikke har gjord noget, han kan stå foran mig og snakke med et familie medlem bag

ved, og lave hoveder og alt mulig og vende sig om til dem og kigge som om intet er sket

han har kaldt mig taber dyr, svin, i løbet af en dag, hverdag hele mit liv har altid været aggressiv

når han kunne komme af sted med det uden og blive opdaget, han har sjålet penge fra mig

og har bare været ligeglad, mener det psykopatiske kommer ind når han vælger og være fin fyr

overfor omverdenen også finde sig et offer som ser en uhyggelig side, han har sagt han

ved hvad folk vil høre så han siger altid det, og ved og side i blandt nogle folk, så betragter

han dem også ved han hvad han skal sige, og han siger noget til nogen også kan han gå over

til nogle andre og sige det modsatte han har slået plat på mine forældres skildsmisse for år

tilbage, ved og sige til min far det var helt okay det han gjord, og samtidig sige til min mor

det var helt forkert det han gjord, han sagde først han ved ked af han bankede mig da jeg

vidst min mor jeg havde fået bank, ellers havde han ikke sagt noget, og dagen efter bankede han mig

igen, han låste mig inde på mit gamle værelse, og forinden ville han ikke lukke mig ud han spærrede døren

også sagde han ved du hvad dit problem er jeg har mange mennesker omkring mig som jeg kan udnytte,

dermed sagt ingen vil tro mig, han har mobbet 8 på vores folke skole da vi var børn og fik dem til og

tro han havde redet dem, han siger han ikke kan føle, hvis et menneske vil have hjælp, hvis personen

ikke siger noget, men samtidig, hvergang han skal bruge noget kommer han til mig om det er smøger

eller parfyme, så kommer han ikke til nogle andre i familien fordi han ved de bliver trætte af det, jeg

er også træt af det, men han ved han har folk på hans side, og man for skyld følelse og tænker på om

det er en selv den er galt med, man føler sig ikke som et menneske, jeg har fået angst og depression og mindreværds

kompleks, og det vilde var han har nydt jeg ikke har været med til nogle familie ting, de sidste år fordi jeg

er gået ned med flaget, men da jeg valgte og flytte langt væk, argumenterede han imod det, og det er underligt når

han altid har behandlet mig som skidt, at han ikke ville have jeg skulle flytte langt væk og få mig et nyt liv.

men har ikke set min familie i langtid og da jeg så kom til noget familie fest, var de sure og han forsøgt

selvfølge og holde alting som det var engang, jeg tænker på Dr. Jekyll og Mr. Hyde, det uhyggeligt

han kan også godt mobbe nogle med deres handicap og deres størrelse, men det sekund han kan få noget

ud af dem bliver han flink og når han har fået det han vil have fra dem bliver han det oprindelige igen.

han taler med alle han skal bruge fx venner, men når han ikke kan bruge dem mere smider han dem væk

og han for folk til og tro han er målrettet, han har søgt ind på den samme uddannelse de sidste 7 år og bliver

ved han lyver altid og har aldrig hørt ham sige undskyld, han mente min mor holdte med mig fordi han ikke syntes det

var i orden han havde flækket min læbe og givet mig sår i hovedet, og kort tid efter sagde min mor han er meget

tolerant, og det fik mig bare til og føler, det var noget svinderi og sige overfor alle dem han har gjord ond.

Hun sagde han var tolerant fordi han boede sammen med 2 andre i lort til halsen, han har aldrig kunne være ryde op

kun når der kom gæster, og han fik til manipuleret mig til og lave 75 procent af arbejdet, det er som jeg er sikker på

er at han kan ikke bo ford sig selv, og som han altid har gjord, så manipulere han og siger, det de andres skyld, men jeg

er tolerant og bor hos dem, og nu hvor dem han boede ved er flyttet så flytter han ind hos nogle nye, og som han gjord ved de 2 sidste

han boede ved for han også de nye manipuleret til og lave det hele, jeg føler altid det har været min skyld og jeg har gjord ting galt.

Han har altid sagt han håbede jeg døde og at han altid ville være bedre end mig så derfor kunne han gøre det ved mig han ville.

En af dem han boede ved lod han komme i gæld til omkring 30.000 kr. i 6 måneder lod han ham betale det hele og de penge han fik, brugte han

på bytur og ting til sig selv, og han mente det var ham han boede med skyld at han ikke havde betalt husleje, også mente han også det var hans sagsbehandlers skyld at han ikke havde betalt huslejen, aldrig ham.og da jeg sagde til ham det var grimt gjord, sagde han det ligemeget ham jeg boede ved var bare en fed nar, også smilede han

og da jeg så stod fast på min holdning tog han kvæler tag på mig, og gav mig en skalde, imens han gav mig et sindsygt blik stirrende uden og

blinke, det blik giver mig kuldegysninger den dag idag. Han ville stå godt udad til også mente han det ikke ville se godt ud hvis han begyndte på en uddannelse også droppede ud af den igen, fordi det ville han gøre fordi han havde kun en uddannelse han ville starte på, som han ikke var kommet ind på endnu, også ville han hellere have et dårligt betalt job også lade ham han boede med beatale det hele framfor han stod dårligt udad til, og han var 6 måneder om og komme på jontanthjælp, fordi det hastede ikke i og med det var ham han boede med som skulle betale, også så det ikke godt ud adad til og være på kontanthjælp. For og sige noget andet, jeg har været til psykolog og fået angst dæmpende medicin fordi jeg mener det hele var min skyld

så jeg ville gøre alt for og andre mig, mens han aldrig har ment han har gjord noget forkert. Han bankede mig hvis jeg ikke gav ham ret uanset om jeg sagde, lad os være enige om vi uenige også gå hver til sit, men så blev han ond verbalt og fysisk. han havde ikke fået løn, men ville ikke sige noget til chefen fordi så så var han en stikker, men igen, ser det som om han skulle udnytte chefen fordi det kunne være han blevet fyret ellers, det sted hvor han arbejdede var han ufaglært, og de prioterede de faglærte højere, han arbejder som pædagog, og det jo smart når han elsker kontrol, så kan han kontrollere børnene uden og komme i problemer, som man kan risikere hvis det er voksne, man er en autoritet overfor. Tænker og på han ville gerne udstille mig hvis jeg ikke havde gjord noget arbejde godt nok derhjemme i huset, så var der ikke noget med og holde hånden over mig, fordi han ikke kunne få noget ud af mig de gange.

Han siger altid jeg er han modsætning, og han set mig som en konkurrent, sådan har jeg altid følt det. Han har aldrig rigtigt haft en kæreste og er altid

overfladisk med hensyn til følelser. og tænkte han er jo ikke anti social fordi han går tit ud, men tænkte så den måde han behandler mennesker på er anti social fordi han ikke ser folk som sociale individer men kun redskaber. Men bebrejder ikke de få piger som har været forelsket i ham de har jo set han udad til ansigt, men han ville ikke noget med dem, så det var jo udnytning, jeg er altid blevet kritiseret af ham, så føler jeg har en dårlig uinteressant personlighed, hvorpå han vil i fokus tit og snakker om alle dem som syntes han personlighed er fed. Men han er smart nok til og holde sig ude af kriminalitet, så tænker han er en af de mere beregnende ondsidnede mennesker, , vil hellere undvære min familie selv om det gør utroligt ond, end og se ham bogstaveligt talt grine og nyde når de går mig dårligt i familien, har ikke sagt det her til dem fordi de vil ikke tro mig. uanset om han tog ting fra eller slog mig, så fik han mine forældre manipuleret til og tro det var mig og han gik grinende væk eller lave halshug tegn, og det her har stået på hverdag i 12 år, så længe jeg kan huske, fordi har prøvet og fortrænge min barndom, er ked af at det mig som bliver udstillet som den underlige, i

familien imens han bare kan slikke røv på dem. Han tog mange øl fra min mors kæreste, hvorpå han sagde det ikke var ham og fik min mor til og tro det var mig som havde taget det hele, og det har bl.a gjord mit liv til et specielt helvede de sidste 5 år, tænker stadig med alt det her og samtidig med episoder som hvor min far ville give os hver 3000 kroner, hvorpå han brugte sine 3000 kr. også ringede han til min far og manipulerede han til og tro at de 3000 kr.

som jeg skulle bruge til mig selv, dem havde jeg lovet og give ham, og de jeg mødte ham igen gik han bare forbi som om intet var hendt, og min far troede det var en misforståelse samtidig med min mor og mig sagde jeg ikke havde sankket med ham om og låne 3000 kr. men du ved om det her ligner noget de har hørt eller set før. Er rigtigt ked af min fætter skal giftes og kan rigtigt godt lide ham, men har så lidt selv tiltro og har angst så tror ikke jeg kan komme, og ved så at det vil min familie ikke tilgive, kunne mærke sidste gang jeg var til familie fest det her var min sidste chance, de forsod ikke hvorfor jeg havde det så dårligt, har ikke lyst til og se min familie, men ikke når han er der, fordi jeg ved hvor ondskabsfuld han er, og ved man ikke kan blive venner med en som ham, og han vil ikke ændre sin personlighed, fordi i hans verden er folk bare objekter man kan bruge og det er gået godt for ham indtil nu. Håber på nogle svare, så man ved man ikke er alene med sin skyldfølelse. Hilsen en ung mand som har mistet næsten alt i sit 25 årigt kendtskab med en person som har givet ham et hul i hjertet for livet.

  SV: Hej, her er hvorfor jeg er herinde

14/07/2013  af Lise Seidelin
Kære Jesper!

TAK for dit fine indlæg. Du kan bare det der med at skrive. Flot klaret.

Du har store problemer med din bror, som smitter af på din families syn på dig. Prøv at læse mit indlæg fra i dag. Måske kan det hjælpe dig.

Husk, at lige meget, hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog