han gør sine egne fejl til mine fejl

 

han gør sine egne fejl til mine fejl

24/10/2013  af leia
han er god til at give mig dorlig somvittighed! før jeg fandt ud af at han var psygopat, var jeg sikker på det var mig den var gal med. Men nu ser jeg tydeligt hans mønster han er bange for at tage ansvar og føle skyld så derfor er det mig den skal hænge på.

jeg har ikke samme behov for at undskylde mig selv, som jeg havde før jeg føler heller ik den samme form for håbløshed som jeg gjorde før når han kradiserede mig for alt.

den eneste håbløshed jeg har nu er hvordan jeg skal takle det hele, hvordan jeg skal takle hans vrade og hans prassen til sex for tør ikke sige nej hvær gang slev om min lyst er forsvundet helt! han overskrider mine kranser og bag efter fortæller han mig at jeg ikke må ha nogen kranser!!! det er puha hårdt

selv om jeg stadig kan blive såret over den måde han beskylder mig alt ting på så føler jeg mig stærkere jeg hari ikke behov for at

SV: han gør sine egne fejl til mine fejl

28/10/2013  af palle jørgensen
8/10/2013 af palle jørgensen
Ja,det er en ordentlig mundfuld og en meget vanskelig opgave du er havnet i der.
Ganske kort min erfaring, har i ingen børn forlad ham, men gør det med kærlighed, forstået på denne måde at du ikke skal skabe et unødig drama,ikke bruge råb og ukvemsord for at nedgøre ham.
For da vil du risikere at hans grænseoverskridende adfærd udmynter sig i vold, grundet hans skrøbelige selvværd vil blive voldsomt truet af disse nedsættende handlinger, dette udmynter sig ofte i vold,netop over for dem som presser på..
Har i børn kan historien være en anden, men fremgangsmåden skal altid være “kærlig” og saglig, bruge mange uger måske måneder til at overbevise ham om at det måske ikke skal være jer alligevel.Gør aldrig ham til åbenlys syndebuk men mød han med forståelse dette ikke ensbetydende at han får det som han ønsker.
Du kan også vælge at blive men så er du nødt til at snakke med Lise så du kan lære hvordan det skal gribes an.

SV: han gør sine egne fejl til mine fejl

29/10/2013  af leia
vi har heldigvis ikke børn og er så småt ved at forlade ham stille og roligt prøver at være forståelig og rolig og gøre det så smærte frit som overhovedet er muligt selv om han er god til at spænde ben… jeg er ikke ude på hævne mig eller gøre hans liv til et helved tværdig mod ønsker ham virkelig alt godt tro mig og åber sådan at han finde sin vej her i livet jeg kan bare ikke ovrskue at være hans personlige dørmåtte længere…

SV: han gør sine egne fejl til mine fejl

04/11/2013  af palle jørgensen
Rigtig godt Leia du har styr på det.
Ønsker dig alt godt fremover.
Men der er en ting som du fremtidig skal være opmærksom på.
Når nu tiden er til det og man indleder et nyt forhold er det vigtig at man lige er opmærksom på om forholdet nu igen tager en “skæv” drejning, ikke at jeg siger det gør det.
Helt naturligt har vi ofte tendens til at vælge samme type partnere hvilket gør at problemet muligvis fortsætter i det nye forhold.
Det er dælme vigtigt at du er opmærksom på dette, og ikke bare slå det hen,man får børn og så bliver det ofte meget værre, og man befinder sig i en situation som er yderst vanskelig at tackle.
Det jeg vil sige er hvis man føler problemet ligesom igen opstår, er det altafgørende at man får arbejdet med sin egen person, sikkert noget terapi eller lignende.
Dette fordi at man er nød til at bryde dette mønster som nu engang er inde i en selv. Rent faktisk kan sådanne mønstre i visse tilfælde “skabe” den person som du lever sammen med, altså ens påvirkninger kan gennem tid dreje/fordreje en person til en som man egentlig ikke bryder sig om.
Ja det lyder vildt men det sker og desværre oftere end man egentlig er viden om.
Derfor er det så pokkers vigtig at tage fat i problemet såfremt man føler det opstår igen.
Nogle mennesker giver så “bare” partneren skylden og sådan kan det sagtens være, men lige så ofte er det ens egne handle mønstre som skaber disse konflikter, derfor er det så bidende nødvendig at være opmærksom hvis problemet igen opstår.
Ellers er der alvorlig risiko for at komme til at leve hele livet i et miljø som man egentlig ikke ønsker.
🙂

  SV: han gør sine egne fejl til mine fejl

13/11/2013  af Lise Seidelin
Kære Leia og Palle!

TAK for jeres fine indlæg. Det er nu dejligt at I vil skrive her.

Flot Leia, at du har taget en beslutning, så er det om at føre den ud i livet. Men vid, at det ikke altid går som man tror, det vil gå. Men det kan jeg næsten regne ud, at du godt ved.

Dejligt Palle, at du vil svare, især når jeg ikke har haft tid. Men husk lige ingen gode råd. Fortælle din egen historie. Jeg er sikker på, at den vil Leia og mange andre have meget glæde af, for så kan de se, hvordan man kan gøre. Det er så rart at vide, at man ikke står alene, men at der også er andre, og at nogle af de andre faktisk har klaret sig ud på den anden side.

Så det kan lade sig gøre.
For når jeg kan og Palle kan, så kan du også Leia.

Husk at lige meget hvad andre siger og gør, så er I begge dejlige og vidunderlige menneske, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

  1
Tilbage til Blog