han gør sine egne fejl til mine fejl

Posted by Lise Seidelin on
Kender du en psykopat?

han gør sine egne fejl til mine fejl

Tilbage til kategorien: Kender du en psykopat?

han gør sine egne fejl til mine fejl
24/10/2013  af leia
han er god til at give mig dorlig somvittighed! før jeg fandt ud af at han var psygopat, var jeg sikker på det var mig den var gal med. Men nu ser jeg tydeligt hans mønster han er bange for at tage ansvar og føle skyld så derfor er det mig den skal hænge på.

jeg har ikke samme behov for at undskylde mig selv, som jeg havde før jeg føler heller ik den samme form for håbløshed som jeg gjorde før når han kradiserede mig for alt.

den eneste håbløshed jeg har nu er hvordan jeg skal takle det hele, hvordan jeg skal takle hans vrade og hans prassen til sex for tør ikke sige nej hvær gang slev om min lyst er forsvundet helt! han overskrider mine kranser og bag efter fortæller han mig at jeg ikke må ha nogen kranser!!! det er puha hårdt

selv om jeg stadig kan blive såret over den måde han beskylder mig alt ting på så føler jeg mig stærkere jeg hari ikke behov for at

SV: han gør sine egne fejl til mine fejl
28/10/2013  af palle jørgensen
Ja,det er en ordentlig mundfuld og en meget vanskelig opgave du er havnet i der.
Ganske kort min erfaring, har i ingen børn forlad ham, men gør det med kærlighed, forstået på denne måde at du ikke skal skabe et unødig drama,ikke bruge råb og ukvemsord for at nedgøre ham.
For da vil du risikere at hans grænseoverskridende adfærd udmynter sig i vold, grundet hans skrøbelige selvværd vil blive voldsomt truet af disse nedsættende handlinger, dette udmynter sig ofte i vold,netop over for dem som presser på..
Har i børn kan historien være en anden, men fremgangsmåden skal altid være “kærlig” og saglig, bruge mange uger måske måneder til at overbevise ham om at det måske ikke skal være jer alligevel.Gør aldrig ham til åbenlys syndebuk men mød han med forståelse dette ikke ensbetydende at han får det som han ønsker.
Du kan også vælge at blive men så er du nødt til at snakke med Lise så du kan lære hvordan det skal gribes an.
  1

Lisegården