Går i panik eller finder roen, det sker også mange andre steder end lige med corona

Vi går i panik også mange andre steder end nu her med corona.

I forlængelse af mit indlæg igår om at gå i panik ved corona, vil jeg fortsætte i dag.

For der er mange steder, hvor vi går i panik. Det er ikke kun, som nu hvor det er corona, der udløser en hel del panik. Der er alle de gange, hvor vi er udsatte eller udøvere af Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en borderliner, en narcissist, osv. osv. osv. Så kan vi gå i panik, nogle mere voldsomt end andre. Det afhænger helt af de vaner, vi hver især har. Er vi ubevidst gode til at skabe ro i os selv, så er det hurtigere ovre, end hvis vi ikke er gode til at skabe ro i os selv, så kan det vare længere eller blive virkelig slemt.

Går i panik eller finder roen

Partnervold – primært psykisk vold mod hinanden, hvor børn overses med den vold, de bliver udsat for. Højkonflikt sager.

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Har du svært ved at undgå, at du går i panik?

Er du belastet hjemme eller andre steder, så du går i panik?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Behandling på Lisegården #behandling Går i panik eller finder roen

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Både udsatte og udøvende går i panik 

Og ja! Det er ikke kun den udsatte, der går i panik, det er også den udøvende, der går i panik. Grunden til, at den udøvende overhovedet er udøvende, er jo netop, at den udøvende har det skidt, og er nød til at lade tingene gå ud over andre. Den udøvende har jo på et eller andet tidspunkt i sit liv lært, at være udøvende. Altså den udøvende var selv udsat, og blev så udøvende, fordi det var sådan man gør.

Og jo! Det er jo dermed reelt en panikreaktion hos den udøvende.

Adrenalinreaktionen 

Også her er det adrenalinreaktionen, der gør sig gældende. Altså kamp, flugt eller stivne. Som jeg også skrev om i går. Så vi reagerer fra det ubevidste og tænker ikke over, hvad vi gør. Det er både den udsatte og udøvende, der har det sådan. Adrenalinreaktionen er der i alle mennesker. Så den er der også både i den udsatte og i den udøvende.

Der hjemme 

Nu skal vi til at være mere hjemme p.gr.a. corona. Der er lavet mange tiltag, for at vi skal blive hjemme inden for hjemmets 4 vægge. Så sker der mange ting hjemme. Vi får ikke den pause fra hjemmet, som det ellers er at komme på arbejde.

En af de ting, der så sker, er, at vi i december vil få et babybum. Det er jo dejligt, så er der mange, der har hygget sig. Det er jo godt.

En anden ting der sker, det er, at vi alle bliver mere belastede. Rutinerne bliver brudt, og vi skal finde ud af, at være sammen over en længere tid, end vi er vant til. Så de negative ting der er i hjemmet, de bliver forstærket. Så på den måde vil det forstærke Janteloven, mobning, overgreb, vold, de psykopatiske træk, de narcissistiske træk, borderline trækkene, osv. osv. Alle de negative sider af livet bliver sat på spidsen. Vi bliver sat på en ekstra prøve på om vi kan bevare roen.

Pas på dig selv – så passer du også på de andre 

Så husk på, at passe på dig selv, for så kommer du også til at passe på andre.

Du går mindre i panik, hvis du finder roen i dig. Du bliver mindre opfarende, hvis du finder roen i dig. Osv. osv. Så går det mindre ud over andre, og dermed kommer du til at passe bedre på andre, når du passer på dig selv.

Find din indre ro 

Også her skal vi den modsatte vej af, hvad vi normalt går og tror. Så også her bruger jeg acceptprocessen. Det er så dejligt at se, når en anden finder roen, og ud fra roen finder det, der er rigtigt for den enkelte, så den enkelte bliver opbygget. Det hjælper også de andre.

Så bliver det:

En lise for krop og sjæl, trivsel for dig og dine omgivelser.

Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør og også lige meget hvad du selv siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Behandling på Lisegården #behandling Går i panik eller finder roen

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Skriv et svar