Deltagelse i et spørgeskema eller interview

 

Deltagelse i et spørgeskema eller interview
31/10/2013  af
Kære alle

Jeg er en pige på 22 år, som har valgt at skrive en psykologi opgave omhandlende personer med dissocial personlighedsforstyrrelse eller psykopati.
I den forbindelse vil jeg spørge, om der er nogen af jer, som har lyst til at svare på omkring 5-10 spørgsmål? Jeg vil selvfølgelig ikke spørge jer om noget, som I ikke har lyst til at svare på. Det er nødvendigt, at I kender en psykopat godt, for jeg vil fokusere på personens barndom og ungdomsliv. I min opgave vil jeg selvfølgelig også fokusere på, hvordan man kan forhindre, at en person udvikler denne diagnose.
For at I kan deltage, er det nødvendigt, at personen i kender har fået diagnosen.

Det vil betyde rigtig meget for mig, hvis I vil deltage.

Mange hilsner fra Eva.

SV: Deltagelse i et spørgeskema eller interview
04/11/2013  af palle jørgensen
Hej Eva
Du skal være meget velkommen med dine spørgsmål, hjælper gerne 🙂
Palle
  SV: Deltagelse i et spørgeskema eller interview
13/11/2013  af Lise Seidelin
Hvor dejligt. Jeg håber det vil gavne jer alle.
SV: Deltagelse i et spørgeskema eller interview
02/12/2013  af Jane Henneberg Bay Jensen
Hvis jeg kan hjælpe vil jeg meget gerne. Min tidligere samlever droppede dog al kontakt med psykiateren, da dyssocial personlighedsforstyrrelse og udredning herfor kom på bordet. Psykiateren bekræftede overfor mig, at det var hans vurdering, at det var diagnosen. Men den er altså ikke stillet officielt, da min eks nægtede at deltage i den sidste del af udredningen.

Har du en mail, du kan kontaktes på?

SV: Deltagelse i et spørgeskema eller interview
16/12/2013  af tine coster joost
hej Eva
jeg har været sammen med en med psykopatisk adfærd i 14 år, blev skilt for knapt 4 år siden
mvh tine
SV: Deltagelse i et spørgeskema eller interview
27/12/2013  af
hejsa,, var gift med en ps.kopat i 15 år,, fik 2 børn, og har n. været skilt i 13 år, han tåler ikke at jeg har kontakt med børn,, så g.d hvor er det hårdt og svært,, og jeg er så bange for at min søn får samme træk,, da han som voksen bor v sin far og er let påvirkelig og ikke i stand til at sige fra, jeg deltager gerne,mvh. m.s
Tilbage til Blog