Jeg er sikker på, at det her er gjort i den bedste mening. Jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at virke, når det skal ud i virkeligheden.
Jeg har bare så svært ved at se, hvordan det skal ændre noget som helst, når man er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. Dem bliver der jo ikke taget sig af. De vil stadig blive troet af den enkelte sagsbehandler, når de lyver, laver konflikter overfor den udsatte, osv. osv.
Det vil heller ikke ændre den udøvende, hvis de ønsker hjælp til det.
Men jeg håber, jeg tager fejl. Det ville være så dejligt, hvis hensigten også kom til at virke i virkeligheden.  

 

Delt børnecheck risikerer at splitte skilsmisseforældre

Det kan skabe konflikter, at 650.000 par skal dele børnechecken mellem sig, advarer organisationer.

Se mere på dr.dk

Tilbage til Blog

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar