Oversigt

Hustruvold

se også under voldsramt og husbondvold - vold mod manden i parforhold, samt voldsramte nogle oplysninger.

Slår din mand eller kæreste dig, eller er han bare lidt underlig overfor dig. Føler du dig mindreværdig og ikke hørt. Bliver du kritiseret for, hvad du laver, og kan du ikke gøre det godt nok. Får du at vide, at det er din skyld? Er han jaloux?
Bagefter undskylder han og siger, at han aldrig vil gøre det igen, men det sker igen og igen og igen.....
Du forsøger på alle mulige og umulige måder, at finde ud af, hvad du skal gøre, men intet lykkes. Du bliver ved med at være den forkerte, den skyldige og ubrugelige.

Kender du bare nogle af disse symptomer, så kontant Læge Lise Seidelin mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Du kan ringe nu. Eller se mere under kontakt.
Her kan du få hjælp til at takle den hustruvold, du er ude for. Eller hvis du er udsat for mobning eller psykisk vold, er der også muligheder for hjælp og
behandling.
Læge Lise Seidelin har hjulpet mange genen sin tid som terapeut. Lise har selv været ude for hustruvold, så du er i trygge hænder. Behandlingen sker gennem samtaleterapi og visualisering med det, Lise kalder
acceptprocessen.

Kontakt Læge Lise Seidelin. Du kan ringe mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk eller skriv om din hustruvold her Eller se mere under kontakt.
Se også under voldsramtvoldsramt nogle oplysniger og husbondvold, hvor der står meget mere om det at være voldsramt af partnervold. Du er ikke den eneste. Vi er mange.

Held og lykke med dig og dit liv. Jeg ved, at du er en stærk stærk person, også selv om du måske ikke lige nu kan se det, så er du det.

Læge Lise Seidelin

Lisegården