Husbondvold – Vold mod manden i parforhold

Oversigt

Husbondvold - Vold mod manden i parforhold

Se også under voldsramtvoldsramt nogle oplysninger og hustruvold

Slår din kone eller kæreste dig, eller er hun bare lidt underlig overfor dig. Føler du dig mindreværdig og ikke hørt. Bliver du kritiseret for, hvad du laver, og kan du ikke gøre det godt nok. Får du at vide, at det er din skyld?
Bagefter undskylder hun måske og siger, at hun aldrig vil gøre det igen, men det sker igen og igen og igen.
Du forsøger på alle mulige og umulige måder, at finde ud af, hvad du skal gøre, men intet lykkes. Du bliver ved med at være den forkerte, den skyldige og ubrugelige.

Kender du bare nogle af disse symptomer, så kontant Læge Lise Seidelin. Du kan ringe nu. Mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.
Her kan du få hjælp til at takle den vold, du er ude for. Eller hvis du er udsat for mobning eller psykisk vold, er der også muligheder for hjælp og behandling.
Læge Lise Seidelin har hjulpet mange genen sin tid som terapeut. Lise har selv været ude for hustruvold, så du er i trygge hænder. Behandlingen sker gennem det, Lise kalder acceptprocessen.

Se også under voldsramt, voldsramt noge oplysninger og hustruvold, hvor der står meget mere om det at være voldsramt af partnervold. Du er ikke den eneste. Der er mange.

Held og lykke med dig og dit liv. Jeg ved, at du er en stærk stærk person, også selv om du måske ikke lige nu kan se det, så er du det.

Læge Lise Seidelin

Voldsramte mænd – Mænd udsat for psykopater
Der er nu lavet en Tv-udsendelse om voldsramte mænd – mænd udsat for psykopater. Den indeholder også en del om, hvordan jeg laver behandlinger, så her kan du lære noget om, hvordan du gør, for at få det godt gennem acceptprocessen.
Du kan se udsendelsen her:
https://lisegaarden.dk/forside/behandling/en-film-om-mine-behandlingsmetoder-samt-voldsramte-maend
Vi må bryde tabuet. Vil du være med til det? Så send dette link til denne udsendelse videre i dit netværk

Lisegården