Oversigt

Tankemylder

Hvordan kan man kende tankemylder?

Tankemylder er, når det vrimler med tanker.
Tankemylder forekommer ved flere forskellige sygdomme. F.eks. PTSD (post traumatisk stresssyndrom), stress, angst og depression.
Men hvornår er det en sygdom, der skal gøres noget ved? Vi bliver usikre, der er så mange, der siger, det er forkert, og vi ved ikke helt, hvad der er forkert, og hvad der er rigtigt.

De fleste kender det, at vi tænker på alt muligt andet, end lige det, vi står og laver. Altså tænker på det, der er sket, det vi skal i fremtiden. Hvad vi burde gøre / have gjort. Hvad vi er vrede over, der blev sagt for ”10 år” siden. Osv. osv. osv. Det er helt almindeligt, at tænke sådan. Det vrimler med tanker – tankemylder. Nogle gange overtager tankemylderet ens hverdag, og så er det jo problematisk. Så er det vigtigt at få gjort noget ved det.
Især når man er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så kan det blive endnu værre med tankerne. Vi tænker på, hvordan vi skal gøre, så vi ikke blive udsat for overgreb, vold, osv. og vi forsøger os frem, men alt for ofte lykkes det ikke, og det bliver bare værre og værre – tankemylderet fortsætter.

Hvor jeg dog kender det med at have tankemylder. Ikke bare fra mig selv men også fra dem, der kommer hos mig. Det er så udbredt. Når vi så tror, at vi er forkerte, når vi gør det, fordi vi skal være tanketomme, så bliver det hele endnu værre.
Især når vi skal sove, kan det være et problem, eller når vi vågner om natten, fordi vi er angste for overgrebene, volden, osv. osv. hvad der nu vil kunne ske os.

Hvordan kan du slippe ud af tankemylderet?

Du er god nok!

Først og fremmest - du er god nok! Og du skal såmænd bare lære to ting for at komme ud af den onde cirkel:

  • Den ene er at styrke dig selv i de situationer, som er svære
  • Den anden er at takle det negative i dit liv

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Det jeg bruger er acceptprocessen. Den virker utroligt godt. Det er så dejligt at se, når det virker, f.eks. at en, der ikke kunne sove, begynder at kunne sove, en der var angst, begynder at være glad, osv. det er bare så dejligt – tankemylderet bliver på et normalt niveau. Det er det, der gør, at jeg har lyst til at fortsætte mit arbejde og fortsætte med at skrive mine daglige indlæg i Forum.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.
Jeg arbejder med at hjælpe mennesker. Det har jeg gjort i godt 20 år. Du er ikke alene, der er mange, der har det ligesom dig. Jeg hjælper dig til at få det godt. Ved brug af visualisering lærer du at styrke dig selv. Du får ro, overblik og handlekraft. Samtidig lærer du ved brug af acceptprocessen, hvad du skal gøre for at få det godt.

Hos mig kan du finde veje frem, så du får et rart, roligt og selvbestemmende liv med værdighed. Du får ro, overblik og handlekraft.

Du får ro, overblik og handlekraft

Og faktisk kan det godt lade sig gøre at få et godt også når man har meget tankemylder.

Du er god nok

Se mere under behandlingsformer, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Er du i tvivl, så er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende

Lisegården