Oversigt

Skænderi

Vi kender det alle mere eller mindre. Vi skændes.
Du er udsat for, at andre vil skændes med dig, eller du vil skændes med andre. Det er trættende, og du føler sig så forkert. Nogle gange så tier du stille, men den anden / de andre vil alligevel skændes. Nogle gange svarer du igen, men så bliver det bare endnu værre. Nogle gange forlader du rummet, men så bliver du bebrejdet det også.
Det kan være din kæreste, der vil skændes, din chef, dine venner, dine forældre, søskende, alle mulige. Så vi skal under alle omstændigheder lære at takle den slags mennesker og lære at takle os selv, når vi vil skkændes.

Når vi er udsat for overgreb, psykisk og evt. fysisk vold, en psykopat, en med psykopatiske træk, osv. osv. osv. så er en af de ting, der ofte sker, at vi skændes. Der er flere forskellige reaktioner ved overgreb, vold, osv. nogle bliver stille, nogle flygter, nogle svarer igen. Når vi svarer igen, så bliver det ofte et skænderi. Det er helt almindeligt. Desværre. Men der er nogle for hvem, de er så vant til det, så det er deres vane, så det trives de med og har det godt med. Andre synes, at det er helt forkert, fordi de kommer fra en familie og et sted, hvor man ikke skændes. Når sådan to mennesker mødes og forsøger at lave et forhold, så kan det give problemer. Men det kan også vise sig at være godt, hvis man forstår at takle skænderierne.

Når man lærer at takle skænderier, så får man det godt. Jeg bruger acceptprocessen. Det er så dejligt at se, når det virker. Mennesker vokser af det, og det glæder mig altid.

Du kan se mere om behandling, acceptprocessen, kontakt, Lægen Lise.

Er du i tvivl om, hvordan du læser skænderierne? Eller er du udsat for skænderier? Så er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende

Lisegården