Psykisk overgreb og hjælp til at takle det

Oversigt

Et psykisk overgreb består typisk af nedværdigelse af den udsatte rent sprogligt. Man kan blive kaldt for rigtig mange grimme ting, blive truet til at tie, forfulgt, isoleret fra venner og familie.

Nogle psykiske overgreb består også i at blive truet til at optage lån, for så at hænge på de efterfølgende regninger. I en situation med psykisk overgreb vil den udsatte typisk føle sig skyldig, isoleret og angst for hvornår næste overgreb finder sted.

Psykisk overgreb kan være svært at komme ud af, hvis man ikke har overskud, eller de rette redskaber og ressourcer til det.
Hvis man ønsker at opnå et selvstændigt liv uden psykisk vold, kan Lise Seidelin hjælpe med denne proces.

Psykisk overgreb – få hjælp af Lise Seidelin

Lise Seidelin er uddannet læge. Hendes kendskab og erfaring med psykisk og fysisk vold er stor, både som læge, men også rent privat.

Hos Lise Seidelin rådgives man i hvordan man bedst muligt takler volden og udøveren af volden, ved hjælp af konstruktiv dialog.

På en positiv måde er det muligt at stoppe volden og dermed få det ønskede liv tilbage igen. Hos Lise bliver alle henvendelser behandlet fortroligt og i forbindelse med behandling, er der også mulighed for at deltage i et online forum hvor man kan skrive med andre udsatte i lignende situation.

Lise Seidelin kan kontaktes på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.

Lisegården