Oversigt

Skændes familien?

Få ro, overblik og handlekraft. Lær redskaber at kende til at takle skænderier så der kommer glæde og lykke ind i jeres familie igen.

Kender du det, at der igen og igen er skænderier i familien?
Her kan du få hjælp til at lære at takle familiens negative sider.

mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.

Når I skændes kan du føle dig utryg, vred og ked af det.
Men du kan også føle, frustration, forvirring, ikke forstået, at det ikke er til at finde hoved og hale i, hvad du skal gøre, ikke bliver taget alvorligt, i skændes hele tiden, eller de andre i familien skændes. Du føler, det hele er din skyld, du synes, du står med hele ansvaret.
Der kan være mange årsager til skænderierne. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde redskaber til at takle skænderierne på en opbyggende måde.

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker, som er udsat for problemer i parforhold - bl.a. skænderier. Det har jeg gjort i mange år. Du er ikke alene, der er mange, som har det ligesom dig.

Du er god nok

Du lærer, hvordan du styrker dig selv, så du kan takler skænderierne. Du får ro, overblik og handlekraft.
Faktisk kan det lade sig gøre, at få et godt forhold til dem du skændes med. Måske synes du, at den bedste løsning er at I går fra hinanden. Men lige meget om I går fra hinanden eller om I bliver sammen, så er det godt at lære at takle skænderier. Om I går fra hinanden eller ej, så får I det godt med hinanden.

Se mere under behandlingsformer, hvordan jeg kan hjælpe dig.
Når du er startet på behandling er du også velkommen i Pusterum, det er gratis.

Lisegården