Børn udsat for overlast

Oversigt

Har dit barn lidt psykisk og/eller fysisk overlast?

Som læge ser jeg alt for ofte børn, der bliver udsat for overlast. Det er især den overlast, de oplever, når forældrene laver overlast på hinanden. Jeg hjælper både børn og forældre med at takle det negative i livet.

Jeg har siden 1990 arbejdet med problemer i familier - primært de der er udsat for overlast, overgreb, vold, påvirket af en psykopat og lignende, og her bliver børnene alt for ofte overset. De har også brug for hjælp, når forældrene har problemer.
Jeg har i min tid haft en del børn i behandling, og børn er utrolig gode til at arbejde med problemer. De er især gode til at lære redskaber, der kan hjælpe dem med at takle det negative i livet. Det er så dejligt at se hvor lidt, der ofte skal til for, at børnene får det godt.
Udover at børnene skal lære at tackle det negative i livet, skal forældrene det også. Når forældrene lærer det, kan de støtte børnene i deres udvikling, hvilket er meget vigtigt.
I mit arbejde med børn har jeg fokus på, at de skal lære følgende to ting for at komme ud af den onde cirkel:

• Styrke sig selv i de situationer, som er svære

Lære at takle den person, der laver overlast

Mere om min behandling af børn som læge
Jeg arbejder med at hjælpe mennesker, både børn og voksne, som er udsat for overlast – især fra en psykopat. Som barn føler man sig ofte alene, og jeg lærer barnet til at forstå, at han/hun ikke er alene om denne følelse. Ved brug af samtaleterapi og visualisering lærer barnet at styrke sig selv. Barnet får ro, overblik og handlekraft. Samtidig lærer barnet ved brug af acceptprocessen, hvad barnet skal gøre for at få det godt.

 Barnet får ro, overblik og handlekraft

I mit arbejde som læge har jeg fokus på at give dit barn ro, overblik og handlekraft. Hvis der er tale om en psykopat, der påvirker både dit barn og dig selv, kan jeg hjælpe jer begge til at takle psykopaten. Du har fortjent et rart, roligt og selvbestemmende liv med værdighed – og ligeledes har dit barn/dine børn. Jeg giver dig redskaber til at takle psykopaten, og det kan faktisk godt lade sig gøre at få et godt forhold til den, der laver overlast.

Barnet er godt nok

Læs mere her
Se mere under vold mod børn af partnervold, psykopater uddybet, psykopatens ændring, hvad er en psykopat?, skyld ved partnervold, test dig selv og se under behandlingsformer, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du er også velkommen i Pusterum, det er gratis.

Er du i tvivl, så er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt. Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforbindende.

Lisegården