Oversigt

Visualisering som terapi

Visualisering er at skabe billeder. Man kan gøre det ved at se dem for sig som en slags dagdrømme evt. med lukkede øjne.
Når man gør det, så kan man arbejde med de problemer, man har og dermed få en anden måde at løse sine problemer på.

Det jeg gør i en visualisering, er, at jeg vejleder dig til at se på tingene på en for dig opbyggende måde, sådan at du får lys - altså symbolsk får lyse tanker i modsætning til mørke tanker i dit inde og dermed mere glæde i dig. Du får det godt.
Du kan finde styrke i at få lys på dig og dit indre. Når der kommer lys ind, så bliver der mindre mørke derinde og dermed får du det bedre.

Visualisering er blevet mere og mere udbredt. Siden 2007 er det anbefalet af sundhedsstyrelsen til brug ved f.eks. stress. Jeg lærte det i 1990, og har siden brugt visualisering i min terapi med gode resultater. Se nogle kundeberetninger
Det er blevet mere og mere udbredt, sådan at det i dag også bruges til f.eks. opnåelse af personlige resultater, fremme af sportsresultater og i ledelse af virksomheder. Men også mange andre steder.

Jeg bruger visualisering i min terapi. Det er en meget effektiv behandlingsform, både til fysiske og psykiske sygdomme, symptomer og problemer. Det er primært årsagen bag, jeg her arbejder med.

I den indre billeddannelse bruger jeg acceptprocessen. Visualiseringen laves ved, at du øjnene, slapper af, forestiller dig at du ligger på stranden, eller hvor du nu har det godt. Herefter begynder du at forestille dig at solen skinne på dig og solens stråler gå ind i dig og fylder dig med lys. Du kan have en lysskikkelse lavet af ren lys til at hjælp sig.
Herefter kan du gå i gang med at se i indre billeder på de sygdomme og problemer du har, konfrontere dig selv med det og her lave acceptprocessen sammen med ros.
Det lyder helt utroligt, at det skulle kunne få selv svære fysiske sygdomme til at forsvinde. Placeboeffekten er utroligt effektiv, meget mere end vi oftest går og tror.  Det ville være dejligt, hvis det offentlige system brugte det noget mere.
Du kan se, hvilke sygdomme jeg primært arbejder med.
Men det er muligt. Det er primært sygdomme med en somatisering (en psykisk bagvedliggende årsag), der har gavn af denne form for terapi. Det kan f.eks. være, at man har det svært med kæresten eller ens familie, en skilsmisse, dødsfald osv. Måske har man haft traumer af forskellig art - trafikulykker, overfald, osv. som kan give sig udslag i psykiske eller fysiske symptomer og sygdomme.

Jeg ser frem til, at du får det godt, og at du kan takle dit liv på en for dig god måde.
Du kan ringe til mig på mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt, så vi kan få en snak om dine problemer. Det kan lade sig gøre at få det godt. .

Lisegården