Oversigt

Øvelse 1

En grundlæggende øvelse, hvor du opbygger dig selv og din livskraft.

Den første øvelse er en grundlæggende øvelse, hvor du opbygger dig selv og din livskraft.

Når du lægger dig til at sove om aftenen, så sig til dig selv hele tiden: "Jeg er lyset", og forestil dig, at der strømmer lys til dig fra en dejlig lyskilde – f.eks. Solen, så falder du formentligt i søvn, men tanken vil fortsætte i dig og vil opbygge dig, mens du sover. Oftest falder du i søvn. Skulle du vågne midt om natten, så fortsætter du med at sige: "Jeg er lyset" og se lyset strømme til dig.

Andre gange kan du udvide øvelsen. Lægge dig ned, slappe af, og forestille dig, at du ligger på standen, solen skinner på dig, og solens stråler går ind i dig og fylder dig med lys. Fortsæt med at fylde lys ind i dig, til du stråler af lys.
Er der mørke områder, så send noget ekstra lys ind der.

Du kan også tage en lysskikkelse med dig, der hjælper dig. en person, der er lavet af ren energi - lys. Nogle kalder det en engel, andre kalder det livskraften eller en hjælper. Kært barn har mange navne valget er dit. Men det er en, du kan bruge til at hjælpe dig. Du kan stille spørgsmål til lysskikkelsen, få den til at sende lys ind, der hvor der er problemer, og i det hele taget bede den om alt muligt, som du ønsker. Huske på, at det kan bliver virkelighed, så bed kun om ting, der er positive, og ting som du virkelig ønsker.

Du kan også bruge farver, figurer eller alt muligt andet. Det er symboler for det, der sker i dig.

Accept af tingen som de er, også alle de følelser, du har. Se under acceptprocessen.
Under en behandling hos Lise Seidelin, får du vejledning i dette, så du lettere selv kan gøre det en anden gang.

Lisegården