Bedrag

 

Bedrag
09/05/2015  af flora
Hvordan kan de gang på gang slippe afsted med at bedrage så mange mennesker?
Jeg føler mig magtesløs.
Jeg har i den grad holdt min sti ren over for dem. Også efter vi fandt ud af at der var noget helt, helt galt og de ikke var hvad de udgav sig for at være.
Hold da op hvor har de fuldstændig kynisk og skuppelløst brugt os alle sammen uden nogen som helst form for stopklods inden for moral, lovgivning eller sågar da vi opdagede hvad de havde gang i og klart sagde fra. De er bare blevet ved og ved, og ved og ved….
Og de slipper afsted med det igen og igen.
Hvordan kan de dog få magten over så mange mennesker? Selv autoriteter har de fået til at bryde lovgivningen. Det er fuldstændig chokerende som de har kunne få magten så let over så mange mennesker.
Og samtidig har fået lagt en osteklokke ned over hovedet på dem, så de har været fuldstændig umulige at nå igennem til med fornuft.
Jeg ved snart ikke hvad der er værst. Dem, eller alle dem der har valgt at lade sig bedrage af dem og har vendt sig mod mig.
Tænk hvis et holocaustoffer endelig tager mod til sig og åbner munden om hvad der foregik under 2. verdenskrig. Og så bliver mødt med en total afvisning af deres “holdning” og ingen accept af deres virkelighedsopfattelse. Og et “det er vel nok synd for de stakkels nazister, de har jo bare ville hjælpe”….
Uanset hvad jeg gør og ikke gør, hvad jeg siger og ikke siger, så har de effektivt fået undergravet min troværdighed, virkelighedsopfattelse og skabt mistillid til mig bag min ryg, uden at jeg har haft en chance for at forsvare mig.
Tjekkede testen herinde, 3 ud af 6 match og man er muligvis psykopat. Han opfyldte alle 6. Den lange, 2/3 match og man er psykopat, han opfyldte stort set dem alle. Fraset den med yderligere kriminalitet under prøveløsladelse. Så vidt jeg ved, er det lykkedes ham ikke at blive dømt for kriminalitet siden hans dom for vold.
Men han var ikke det største chok. Det var hans søster. Søde lille uskyldige og opofrende A. Hold da op. Hvordan kunne vi tage så meget fejl???
Der er kun en ting der er værre end en rendyrket klassisk psykopat. Det er den psykopat, der så overbevisende får fremstillet sig selv, som et lille uskyldigt, medfølende og opofrende offer, med de bedste intentioner på andres vegne.
Det var dig A. Det var dig der knuste din far fuldstændigt på hans dødsleje!
Han døde fuldstændig knust af chok og sorg over dig!
Og fuldstændig knust af selvbebrejdelser over han havde vist jer tillid og at det var lykkes jer at tage røven på ham til skade for mig og vores børn!fortsættes på et andet tidspunkt.
  SV: Bedrag
09/05/2015  af Lise Seidelin
Kære Flora!

TAK for dit godt skrevne indlæg. Du kan bare det der med at skrive. Flot gjort.

Bedrageren og medløberen som det også hedder. Du beskriver så fint, hvordan mekanismerne er.

Helt tilfældig har jeg skrevet om at “Turde høre om andres problemer” i dag. 🙂

Jeg glæder mig til at læse fortsættelsen af din historie, når det er rigtigt for dig at skrive mere.

Husk nu, lige meget hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

SV: Bedrag
10/05/2015  af flora
Hej Lise
Tak for din respons.
Jeg kan se når jeg har klikket tilbage fra mit indlæg, så har den oprettet mit indlæg igen. Beklager spam, det er ikke min intention. Hvis du kan slette de andre tråde, ville det være dejligt.
Og tak til dig for dette forum. Jeg har ledt forgæves længe efter et sted hvor jeg kan dele dette. Det hjælper rigtig meget at vide, at modtagerne selv har prøvet at få deres liv kørt over af en psykopat og hvad det medfører.
Medhjælperne har en vigtig rolle, uden dem, ville psykopaterne aldrig kunne nå så langt. Holocaust er et utroligt tydeligt og velbeskrevet billede af hvor langt disse mekanismer kan drive mennesker ud.
  SV: Bedrag
10/05/2015  af Lise Seidelin
Fint fint kære Flora!

TAK nik er dejligt, når det virker, men nogle gange så driller det. 🙂 Nu er de ekstra indlæg slettet.

Ja! Hitler og Holocaust er gode eksempler på, hvor langt det kan drives.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog