AT VÆRE LÅST VÆK FRA SINE EGNE BØRN.

 

AT VÆRE LÅST VÆK FRA SINE EGNE BØRN.
08/03/2014  af torkel
JA JEG ER 58 ÅRIG MAND HVOE DET ER LYKKEDES EKSEN OG FÅ BØRNENE FORDI JEG VAR BANGE FOR HENDE JEG HAR STÅET I SÅ MANGE SITUATIONER HVOR HUN TOTALT UDEN EMPATI FOR BØRNENES OG MINE ØNSKER AFVISER ALLE MULIGHEDER FOR SAMARBEJDE.
OG HAR FÅET STATSAMTET OVERBEVIST OM DET ER MIG DER SVIGTER.UANSET HUN HAR LUKKET TLF INGEN FØDSELSDAGE ELLER JULEDAGE DE SIDSTE TRE ÅR.
BØRNENE ER NU 6 OG 11.sÅ EFTER EN KRAFTIG DEPRESSION OG ANGSTANFALD ER JEG FØRST NU VED AT KOMME TIL HÆGTERNE.DENNE FRUSTRATION OGSÅ AT MAN SKULLE KÆMPE MED STATSAMTET OG AT DE IKKE OVERHOVEDET KAN SE KONFLIKTENS OPRINDELSE. DET ER DYBT SKUFFENDE. JEG ER SELV UDDANNET DRAMAPÆDAGOG OG HAR ALTID TROET PÅ DET FRIVILLIGE OG GODE OG HAR VÆRET EN ROLLEMODEL OGSÅ FOR MINE BØRN.JEG HAR BOET MED DEM I 8 OG 3 ÅR OG ER NU TOTAL AFSKÅRET FRA DEM FOR MIG ER DET ET KLART OVERGREB.VED LIGE PT. IKKE HVORDAN JEG SKAL GRIBE DET AN. DE FLESTE SIGER BARE VENT BØRNENE SKAL NOK KOMME JA JA MEN LIVET VARER IKKE EVIGT.JA JEG VILLE KUNNE FORSTÅ ALT DETTE HVIS JEG VAR ET FÆLT MENNESKE MEN…
Tilbage til Blog