at føle sig fanget

 

at føle sig fanget

04/02/2013  af louise junker
Jeg er ny herinde – har læst en masse af indlæggene og det hjælper sådan at vide at jeg ikke er alene omend jeg ikke ønsker denne følelse og afmagt for nogen andre – men det hjælper fordi det føles som om der er hjælp og støtte at hente.

Jeg er ikke i direkte berøring med min psykopat. Hun er mor til min kærestes børn og det er en sej kamp for os begge to. Ham fordi hun langsomt men sikkert tager børnene fra ham og mig fordi det er mig der bliver opsøgt på gaden med råb og grimme ord.

vi kæmper daglige kampe for børnene og for at nogen skal se hvad vi ser men det føles helt umuligt.

Jeg ville så gerne bare slippe det hele istedet for at føle mig fanget og bruge tonsvis af energi på at skænke hende tanker hver dag men hvor er det svært…..

skal se hende hver dag da vores børn går i samme skole – min datter er glad for at være der så vil ikke flytte. vi modtager ofte beskeder som er nedsættende og langt over grænsen og ingen vil hjælpe os.

Jeg har fået kronisk stress og min kæreste er også hårdt ramt. det positive der skal være at finde er at vi står tæt sammen og hver gang der kommer noget negativit fra hendes side så står vi stærkere og det vel lige præcis det modsatte hun ønsker at opnå.

MEn øv hvor hjælpen fra det offentlige føltes langt væk.

det er lykkes hende at flytte med børnene 9 gange på to år og true dem hvis de ikke gik når jeg var tilstede – fortalt at far ikke ønsker dem osv. Det ville tage lang tid at skrive alt vi har været igennem de sidste par år. Måske det kan komme i bidder…

Ønsker jer alle en dejlig dag.

  SV: at føle sig fanget

17/02/2013  af Lise Seidelin
Kære Louise!

TAK for dit fine indlæg. Du kan bare det der med at skrive. Flot klaret.
Ja! Du er ikke alene. Der er desværre mange, der har det ca. ligesom du.

Det glæder mig, at du har glæde af at læse med. TAK fordi du siger det. Det luner, og giver mig lyst til at fortsætte.

Husk, du og din kæreste og børnene er sådan nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
fra Lise

SV: at føle sig fanget

19/04/2013  af Knud Larsen
Hej Louise
Det er en lang og sej kamp, især hvis børnene er små. Men jeg lover dig, på et tidspunkt finder de ud af hvem der er ikke er sandfærdig. De obsreverer mere end man tror. Bliv ved med at være ærlige og kærlige overfor dem, så vil de se hvem der vil dem på den gode måde. De er helt sikkert kede af, at der bliver talt dårligt om deres far og dig. Så ved at bevise i er troværdige og kærlige og ALDRIG taler dårligt om deres mor vil billedet ændre sig.
Held og lykke
Knud

  SV: at føle sig fanget

02/05/2013  af Lise Seidelin
Kære Knud!

TAK for dette fine indlæg og tak for ide til et indlæg.

Husk, du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet. Og det er dine børn også.

De kærligste hilsner
fra Lise

Tilbage til Blog