Anonym — Anonymitet når man er udsat fra f.eks. en psykopat

Det er godt at være anonym. Men samtidig kan det også være helt forkert og evt. skadeligt.

Så det er både godt og skidt at være anonym. Det bedste at gøre er, at du lærer at takle det, du er udsat for. Når du lærer det, så holder det nogle gange op. Og ja! Nogle gange gør det ikke. Men du får det under alle omstændigheder bedre, når du lærer at takle livets negative sider. Det har vi alle.

Anonym — Anonymitet når man er udsat fra f.eks. en psykopat

Foden
Sol, måne stjerne. Smid byrden. Foden op på livets vej.

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Vil du gerne lære at have det godt?

Også selv om du er udsat for livets negative sider?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Som udsat ønsker du at flygte – det er helt forståeligt 

Når du er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, borderline, narcissist, osv. osv. så vil du så gerne flygte og væk fra alt det negative og ubehagelige, du er ude for. Hvor jeg dog kender det. Sådan havde jeg det også. Jeg gik under jorden til Italien. Og ja! Det hjalp, mens jeg var dernede. Men volden fortsatte, da jeg kom til Danmark igen. Jeg skulle lære at takle volden, så den holdt op.

Det kan være rigtigt at være anonym 

Og ja nogle gange er det vigtigt og godt at være anonym. Være anonym og få politibeskyttelse, alarm, peberspray, hemmelig adresse og telefonnummer, nyt navn, osv. osv. 

Men hvis du ikke samtidig lærer at takle livets negative sider, så er der stor sandsynlighed for, at følgevirkningerne og overgrebene fortsætter. Som det så smukt hedder “nissen flytter med” – din psykiske byld er jo stadig inden i dig. Du kan ikke flygte fra dig selv, det der sker og er sket inden i dig – følgevirkningerne.

Det giver falsk tryghed at være anonym 

Selv om det så skulle lykkes dig, virkelig at blive anonym, så kan der være en eller anden også en fra det offentlige system, der kommer til at røbe dig, og så står du igen med problemet – den udøvende.

Så det at du bliver anonym, kan give dig en falsk tryghed. Fordi du tror, du er i sikkerhed, men reelt er du det ikke. Det er alt for ofte en fantasi, at anonymitet vil hjælpe dig.

Lige meget hvad, så skal du lære at takle det 

Hvis du derimod lærer at takle det, du er og har været udsat for, så er der er stor mulighed for, at den udøvende holder op med at ødelægge dig. Det er ikke altid, men det er mange gange.

Den udøvende skal på en eller anden måde finde ud af, at den udøvende ikke får glæde af at ødelægge dig. Nogle gange lykkes det, andre gange lykkes det ikke.

Altså når du lærer at bryde dansen, så kan den udøvende ikke fortsætte med at danse med dig, så må den udøvende enten stå ligeværdigt med dig eller finde en anden at danse med, hvis den udøvende ikke ønsker at stoppe den negative dans. 

Mange udøvende ønsker at stoppe den negative dans, men det er ikke alle, der kan finde ud af det, og så må de finde en anden en at danse med. De kan jo ikke fortsætte med at danse med dig.

Når du lærer at bryde dansen, så får du det i det mindste bedre, eller måske reelt rigtigt godt. Det er faktisk en mulighed.

Acceptprocessen også her 

Også her bruger jeg acceptprocessen. Det er så dejligt, når det lykkes, at en anden person får det godt eller i det mindste bedre. Det glæder mig altid.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Du skal “bare” bryde dansen. Det foregår inden i dig.

Få det godt – Find dig selv   

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Anonym — Anonymitet når man er udsat fra f.eks. en psykopat

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

  Du er god nok 

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også. 

Behandling på Lisegården #behandling Anonym — Anonymitet når man er udsat fra f.eks. en psykopat

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

1 kommentar

  1. Hvor kan det være svært at være anonym i vores højt tekniske system. Det er så let at bryde ind i teknologien, også selv om vi er gode til at passe på.

Skriv et svar