Angst og angstbehandling:

Angst kan opstå ud fra mange ting; mobning, Janteloven, overgreb, vold, pga. en psykopat. Og tit og ofte tvivler den angste på sig selv og bebrejder sig selv for andres ugerninger.

Symptomer på angst er typisk hænder der begynder at svede, et hjerte der slår rigtig hurtigt, man begynder at fryse eller svede og immunforsvaret bliver svækket og man bliver ramt af sygdom oftere og oftere.

Ved symptomer over en længere tidsperiode og symptomer der begynder at blive kroniske, er det nødvendigt at søge hjælp og lære at takle angstanfaldene.

For at takle angstanfaldene, er det nødvendigt at lære at skabe ro inde i sig selv, så når de angst fremkaldene og negative situationer opstår, ved man hvordan man skal håndtere det og komme hurtigt videre.

Angstbehandling hos Lise Seidelin, Lisegården

Hos Lisegården bruges acceptprocessen ved behandling af angst. Acceptprocessen er en psykisk proces hvor man accepterer de følelser og smerte man har inde i sig selv.

Efter accepten vil angsten og smerterne mindskes. I acceptprocessen bruges forskellige værktøjer så som, samtaleterapi, hvor man bl.a. taler om årsagerne bag smerterne, og visualisering, hvor man skaber indre billeder for at imødekomme de ønskede resultater.

Antallet af konsultationer er meget individuelt og afhænger af den enkelte kundes behov. Lise Seidelin er uddannet læge og har mange års erfaring med angstbehandling og tilbyder konsultation hvad end det er i eget hjem, telefon, Skype eller i hendes klinik.

Kontakt mig på mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk.

Lisegården