Vi har alle fejl og mangler, og vi har alle dårlige sider, og angst bliver skjult. Men vi har også alle styrker og ressourcer, og vi har alle gode sider. Det er så om at lære at takle det negative, så vi ikke får angst. Derimod skal vi lære at takle det, så vi kan leve et godt liv. Det kan lade sig gøre.

Jeg synes, det er uhyggeligt, at så mange og flere og flere unge mennesker ikke lærer, hvordan de takler livets negative sider på en for dem selv og dermed andre god måde.
Vi skal være så perfekte, så dygtige og præstere så meget, så alt det negative i livet bliver mere og mere tabu. Det er så ødelæggende for det enkelte menneske og dermed for deres omgivelser og også for samfundet som helhed.

Angst bliver skjult og dermed bliver det en folkesygdom

At angst nu er blevet en psykisk folkesygdom er virkelig uhyggeligt. Det burde i vores på så mange måder gode samfund jo være omvendt, at flere og flere fik det reelt godt. Men det er det ikke. Flere og flere bliver syge – primært psykisk syge – det må man ikke, og angst bliver skjult. Jeg håber, det giver stof til eftertanke, så der kan laves om på det, og de negative sider i livet også skal have lov til at være der, og lærer at takle det negative, for når vi må det, så bliver livet så dejligt.

Jeg ved godt, det kan lyde underligt ud fra den norm, vi har. Men sådan som jeg oplever det, når jeg lærer andre acceptprocessen, så får de det så godt. Det er bare så dejligt at se. At når man giver det negative lov til at være der og lærer at takle det, så før man det så godt.

 

Unge skjuler de har angst: Så mange er ramt

Stadig flere unge får diagnosen angst. Men for mange er det stadig tabu at tale højt om over for vennerne.
Angst bliver skjult
Tilbage til Blog

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar