Her i denne 1 – 1 Blog kan vi skrive sammen kun os to. Dig og mig Lise. Det er ligesom en E-boks, som bare ligger på min hjemmeside. Og der er den samme sikkerhed, som i E-boks bare med almindelige kodeord, som du skal logge ind med, for at bruge 1 – 1 Bloggen.

Hvis du vil skrive i 1 – 1 Bloggen, skal du være oprettet som bruger og logget ind. Desuden skal jeg tilmelde dig. Når jeg har tilmeldt dig, så kan vi skrive sammen her. Send mig Lise en mail på lise@lisegaarden.dk, så tilmelder jeg dig.

Når du er tilmeldt, så for at komme ind på din helt personlige 1 – 1 blog, skal du først logge dig ind med dit bruger kodeord i log in. Når du er logget ind, så vil du i menuen under 1 – 1 blog kunne se dit personlige 1 – 1 blog, og der klikke dig ind, og her skal du så bruge din personlige kode til 1 – 1 blog.
Skulle du have problemer, så sig endelig til. Enten ringer du til mig Lise på tlf. 24 22 16 22 (jeg tager telefonen, når jeg kan) eller sender mig en mail på lise@lisegaarden.dk.

Rigtigt held og lykke med dig, dit og dine. ?☀❤