Alt for ofte bliver man dømt uden rettergang og alt for ofte også uden reelt at bliver hørt.

Når man henvender sig til kommunen eller lægen / sygehuset / psykiatrisk er der ingen retssag, hvor begge parter bliver hørt. Så sker det alt for ofte, at den udsatte for overgreb, vold, en psykopat, osv. en der lyver og laver projektioner, at den udsatte slet ikke bliver hørt af kommunen eller lægen. Derimod bliver den der lyver og laver projektioner hørt og troet.

Nyhedsbrev 14-8-2013

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:
1) Så er ferien ved at være slut
2) Dømt uden rettergang

1) Så er ferien ved at være slut
Mange har haft en god ferie. Men når man er udsat for overgreb, vold, en psykopat, osv. så er der alt for ofte sket ubehagelige ting på ferien. Vi har en forventning om, at nu skal det være godt, men det bliver bare endnu mere af hverdagens ubehageligheder. Så vi kommer hjem og har endnu mere frustration med os. Nogle har taget beslutningen om at skilles, fordi ferien var så ubehagelig. Andre vælger at gøre noget ved det. Under alle omstændigheder, så starter hverdagen igen, og med den også de gamle rutiner / vaner, som giver nogle et pusterum på arbejde, mens andre ikke har denne mulighed.
Hvis vi vil, så kan vi gå i gang med acceptprocessen, så finder vi vejen frem, der er god for os selv og oftest også godt for vores omgivelser.
Det kan lade sig gøre. Livet er lige nu, mens vi planlægger, hvad vi skal gøre i fremtiden.

2) Dømt uden rettergang
Og også alt for ofte dømt uden at bliver hørt.
Når man henvender sig til kommunen eller lægen / sygehuset / psykiatrisk er der ingen retssag, hvor begge parter bliver hørt. Så sker det alt for ofte, at den udsatte for overgreb, vold, en psykopat, osv. en der lyver og laver projektioner, at den udsatte slet ikke bliver hørt af kommunen eller lægen. Derimod bliver den der lyver og laver projektioner hørt og troet. Heldigvis sker det ikke altid, men det sker alt for ofte. Og det er netop i de sager, hvor begge eller den ene ikke bliver hørt, at det ender med at vurderingen bygger på løgnene og projektionerne, at der går helt galt. Den udsat … Dømt uden rettergang

 

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Der er så mange, der reelt bliver dømt uden rettergang – uden at blive hørt. Det er så udbredt, så det er virkelig et stort stort problem.
    Jeg kender det selv, og jeg kender det fra dem jeg får lov til at vejlede. Det er meget m eget udbredt. Desværre.
    Så hvis du ønsker at lære, hvordan du bliver hørt, så skal jeg gerne vejlede dig, så du kan lære det.

Skriv et svar